Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Mortal Kombat Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

Yeni Mortal Kombat Filminden İlk Görüntüler Paylaşıldı

Uzun zamandır beklenen Mortal Kombat filminden ilk görüntüler ve bazı hikâye detayları Warner Bros. tarafından takipçilerle paylaşıldı.

Dünyanın en sevilen dövüş oyunu serilerinden Mortal Kombat’ın yeni filmi yolda. 16 Nisan tarihinde HBO ve sinemalarda çıkacak olan yapımın yönetmenliğini Simon McQuoid üstlenecek. Filmin başrol oyuncusu olan, Deadpool 2’deki Shatterstar karakterine hayat veren Lewis Tan, Cole Young karakterini canlandıracak. Jessica McNamee, Josh Lawson, Ludi Lin, Chin Han gibi isimler de yeni Mortal Kombat filminin oyuncu ekibi arasında yer alacak. Yeni Mortal Kombat filminden görseller ve hikâye hakkında bazı bilgiler Warner Bros. tarafından paylaşıldı.

Yeni Mortal Kombat filminin hikâyesiyle ilgili bazı detaylar da yeni görsellere ek olarak oyuncularla paylaşıldı. Parasını dövüşerek kazanan MMA dövüşçüsü Cole Young, geldiği soydan ve Dış Dünya’nın imparatoru Shang Tsung’un kendisini avlamak için neden en iyi savaşçısı olan Sub-Zero’yu gönderdiğinden habersiz. Ailesini korumak için kaçan ve eğitim almaya başlayan Cole, bakalım bu macerasını nasıl sonlandıracak?

Yeni Mortal Kombat Filminden İlk Görüntüler

Filmin yayımlanan ilk görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Eleştirmenler tarafından kötü notlar almasına rağmen 1995’te çıkan ilk Mortal Kombat filmi 120 milyon doların üzerinde gelir elde etmişti. 1997’de çıkan devam filmi Mortal Kombat: Annihilation ise 50 milyon dolarda kaldı. Bakalım 2021’in Nisan ayında çıkacak olan yeni Mortal Kombat filmi nasıl karşılanacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir