Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation Store Değişiyor – Eski Konsol Sahiplerine Kötü Haber

PlayStation Store Değişiyor – Eski Konsol Sahiplerine Kötü Haber

PlayStation 5’in önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olması ile birlikte PlayStation Store değişiyor. Detaylar haberimizde.

Sony kanadından gelen açıklamalara göre PlayStation Store üzerinde bir takım değişikliklere gidilecek. Yeni nesil konsolun piyasaya sürülmesinden önce yapılacak olan bu değişiklik eski nesil konsol sahiplerini de üzecek cinsten. Hem mobil hem de web üzerinde yapılacak olan değişiklikler ile birlikte yeni bir PlayStation Store kullanıcıları bekliyor olacak.

PlayStation Store değişiyor

Yeni PlayStation Store içerisinde yapılacak değişiklikler ile birlikte artık PlayStation 3, PSP ve PS Vita oyunları yer almayacak. Mağaza üzerinde yalnızca PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunları bulunacak. Buna ek olarak PlayStation 4 temaları, uygulamaları ve avatarları da artık yeni PlayStation Store üzerinde olmayacak. PlayStation 4 sahipleri bu noktadan sonra artık sahip oldukları tema, avatar ve uygulamalara konsolları üzerinden erişmeye devam edebilecek olsalar da yeni içeriklere erişme şansına sahip olmayacaklar.

PlayStation Store ile birlikte kullanıcıların istek listeleri de değişiyor. Bu değişiklik ile birlikte istek listeleri PlayStation 5 konsoluna göre yeniden düzenlenecek. Bu da kullanıcıların halihazırda mevcut olan istek listelerinin de kaldırılacağı anlamına geliyor. Sony yeni nesil konsolu öncesinde yaptığı değişiklikler ile birlikte PlayStation 5 için uygun zemini hazırlamaya çalışırken eski nesil konsol sahipleri ise mevcut durumdan pek de memnun olmayacaklar gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir