Anasayfa > Oyun Haberleri > Tread Lightly Adlı Güncelleme POSTAL 4 İçin Geldi

Tread Lightly Adlı Güncelleme POSTAL 4 İçin Geldi

Tread Lightly adlı yeni güncelleme POSTAL 4: No Regerts için geldi. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz eylül ayının başlarında POSTAL 4: No Regerts için “Flares, Flames And Feet” adlı bir güncelleme yayınlanmıştı. Dün itibariyle duyurulan haberde ise oyuna 0.2.0.2 yani “Tread Lightly” adlı güncelleme geldi.

POSTAL 4: No Regerts İçin 0.2.0.1 Güncellemesi Geldi

Running With Scissors tarafından geliştirilen POSTAL 4: No Regerts henüz erken erişimde olduğundan birçok hata ve bug bulundurmakta. Fakat geliştirici ekip düzenli olarak güncellemeler yayınlayıp bu hataları ortadan kaldırmaya ve aynı zamanda oyuna yeni içerikler getirmeye devam ediyor. Biz de bu yayınlanan güncellemeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. POSTAL 4: No Regerts adlı oyunu 40 TL’ye Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Oyunu satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Oyuna gelen Tread Lightly adlı yeni güncellemeye dair Running With Scissors, şu sözleri söyledi:

” Tam gaz ilerledik ve hala büyük ilerleme kaydediyoruz! Bu arada harika yeni özellikler, iyileştirmeler ve çeşitli hata düzeltmeleri sunmak için yeni güncellemeler yayınlamaya devam edeceğiz. Bu güncellemenin başlığı ‘ayak izleri’ ile alakalıdır. NPC’ler, Postal Dude veya bir hayvan, herhangi bir sıvının içinden geçtiğinde geride bir ayak izi bırakacaktır. Önceki güncellemede yaptığımız Cezaevi adlı bölümdeki rastgele kod fikri için geri dönüşler aldık. Bu geri dönüşlerin kısaca özeti ise bu fikrin berbat olduğuydu. Şimdi ise harita ekranına hangi kodun hangi hücre odasına ait olduğunu yazan bir post-it ekledik. Yani artık kodunu unuttuğunuz hücre odasına dönmek yok!”

Tead Lightly

Şimdi ise güncellemede eklenen, düzeltilen, değiştirilen ve geliştirilen şeylere yakından bir bakalım:

Eklenenler:

  • Oyuna ayak izleri eklendi. NPC’ler, Postal Dude veya bir hayvan, herhangi bir sıvının içinden geçtiğinde geride bir ayak izi bırakacaktır.
  • Cezaevi adlı bölümde, harita ekranına hangi kodun hangi hücre odasına ait olduğunu yazan bir post-it eklendi.
  • Haritaya daha fazla pickup aracı eklendi.

Değiştirilenler/ Geliştirilenler:

  • Haritanın birkaç bölgesinde seviye tasarım iyileştirmeleri.
  • “Meet Associate” adlı bölümün ara sahnesi güncellendi.
  • Tuş atama ayarları geliştirildi. (Eğer bir komutu birden fazla tuşa atarsanız oyun otomatik olarak sizi uyaracaktır.)

Düzeltilenler:

  • Ingram adlı silahın Catnip’in etkisi altındayken şarjör değiştirme sorunu düzeltildi.
  • “Pigeona Virus” duyurusu Pazartesi günü duyurulacak.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir