Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends’ın 10.17 Yaması Es Geçiliyor!

League of Legends’ın 10.17 Yaması Es Geçiliyor!

Riot Games geliştiricilerine dinlenmek için zaman tanıyor ve bir hafta ara veriyor. League of Legends’ın 10.17 yaması es geçilecek. 

Riot Games gerçek anlamda dopdolu bir sene geçiriyor. Gerek yeni piyasaya sürdüğü yeni oyunları gerekse oyun içi etkinlikleri ile bunu anlamak mümkün. 4 Ağustos 2020 tarihli blogunda da bunlara değinen Riot,geliştiricilerin hem mental hem de fiziksel olarak toparlanabilmesi için “Yaz Tatili” kararını aldıklarını açıkladı.

DOOM Ve DOOM II İçin Dev Güncellemeler Geldi!

“Bu sene belli sebepler dolayısıyla bizim için gerçekten büyük bir sene idi. ‘Oyun’ yerine ‘Oyunlar’ açısından bakabildiğimiz bir sene oldu ancak bunları dengelemek takdir edersiniz ki hassas bir çalışma gerektiriyor. Buna COVID-19‘u, evden çalışmayı ve dünyamız üzerinde dönen onca etkeni eklediğimizde iş-hayat dengesini kurabilmek olabildiğine zorlaştı. Açıklamalarında bulunan şirket “Gitmeden önce, biz biraz ‘yapmak’tan elimizi çekip oynamaya geçerken gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ibareleriyle de açıklamasını sonlandırdı.  Peki bu süreçten League of Legends nasıl etkilenecek?

Başlıkta da belirttiğimiz gibi 10.17 yaması neredeyse tamamıyla es geçilecek ve 10.16 yamasından direkt olarak 10.18 yamasına geçilecek. 10.17 yaması yerine 10.16b yaması gelecek ancak bu kostümlerin ve etkinliklerin duyurulduğu yamalar yerine daha çok dengeleme odaklı ve küçük çaplı bir yama olacak. Tüm bunların sonrasında 10.18 yamasının yayınlanışından sonra ise program normale dönecek ve yama sistemi eskisi gibi olacak.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir