Anasayfa > Blog > 48 Dakikalık Cyberpunk 2077 Oynanış Demosunu 8K İzleyin

48 Dakikalık Cyberpunk 2077 Oynanış Demosunu 8K İzleyin

Neredeyse hepimizin heyecanla beklediği sıradaki CD Projekt yapımı Cyberpunk 2077 için yayımlanan oynanış videosu, bir oyuncu tarafından 8K hale getirildi.

CD Projekt’in yeni dev projesi Cyberpunk 2077, uzun bir süredir oyuncular tarafından bekleniyor. RPG ögelerinin bolca bulunacağı oyun gelecekte geçmesi, farklı havası, içinde geçeceği şehir gibi etkenlerle dikkatleri üzerine çekmekte. İlk olarak 20 Nisan 2020’de piyasaya sürülmesi planlanan oyundaki ufak pürüzleri düzeltmek için çıkış tarihi 17 Eylül 2020’ye ertelenmişti.

Oyun için yayımlanan 48 dakikalık oynanış videosu, bir oyuncu tarafından yapay zeka yardımıyla 8K hâle getirildi. 8K gösteren bir ekranınız varsa bu güzel videoyu aşağıdan deneyimleyebilirsiniz.

Hikaye bazlı açık dünya RPG oyunu Cyberpunk 2077 ile ilgili bildiklerimiz şeyler arasında çeteler var. Oyundaki gruplar tek tek Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarla oyunculara sunulmakta. Oyunda kendi amaçları için çalışan, belli karakteristik özelliklere sahip olan birçok çete bulunacak. Etkileşime geçip oyun deneyimimizi yaptığımız eylemlere göre şekillendirebileceğimiz bu çetelerin veya şirketler kendilerine göre bazı ilkelere bağlı.

Başında karakterimizin hikâyesini, görünüşünü, özelliklerini detaylı bir şekilde değiştirebildiğimiz RPG’de oyun deneyimimiz bunlara ve yaptığımız eylemlere göre şekillenecek. Cyberpunk 2077 için açıklanan çıkış tarihi 17 Eylül 2020 ve bir ertelenme daha beklenmiyor. Oyunun yapımcıları, çıkış tarihine yetişebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve oyuncuların içini rahat tutması gerektiğini söylemişti. Oyunun ön siparişini Steam veya Epic Games Store’dan 249 TL karşılığında verebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir