Anasayfa > Oyun Haberleri > A Total War Saga: Troy Multiplayer Beta Süreci Başlıyor

A Total War Saga: Troy Multiplayer Beta Süreci Başlıyor

Total War Saga: Troy multiplayer modu güncellemesi alacak. Multiplayer modunun beta süreci 26 Kasım’da başlayacak. Detaylar haberimizde.

Total War serisinin Truva dönemine götüren A Total War Saga: Troy, sevilen strateji oyunlarının son üyesi oldu. Çıktığı gün Epic Games üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan yapım yakın zamanda çok oyunculu mod güncellemesi alacak.

Çıkış tarihinden bu yana birçok içerik yaması alan A Total War Saga: Troy serinin hayranları tarafından olumlu tepki almaya devam ediyor. Oyuna önce bir ekran görüntüsü modu daha sonra da Blood Pack adında bir ek paket geldi.

İlyada’yı Total War ögeleriyle tasvir eden yapım son olarak stratejiseverleri karşı karşıya getirecek bir mod güncellemesi alacak. Çevrimiçi mod sayesinde sekiz kişiye kadar oynanabilen maçlar ve co-op seferler oyuna eklenecek. Topluluğun da harita desteği sunabileceği oyuna birçok yeni içeriğin geleceği belirtildi.

Multiplayer modu altında gelecek yenilikler ise 26 Kasım’da başlayacak. Beta sürecinin duyurusu ise serinin resmi Twitter hesabından yapıldı. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir