Anasayfa > Oyun Haberleri > Aiden Pearce Watch Dogs: Legion’da Oynanılabilir Olacak

Aiden Pearce Watch Dogs: Legion’da Oynanılabilir Olacak

İlk oyunun karakteri Aiden Pearce Watch Dogs: Legion ‘da oynayabileceğimiz karakterler arasında olacak. Detaylar haberimizde.

Watch Dogs serisinin son halkası Watch Dogs: Legion için geçtiğimiz gün bir fragman daha yayınlandı. Oyunun geliştirici ekibinden Lathieeshe Thillainathan, ilk oyunda tanıştığımız Aiden Pearce karakterinin Watch Dogs: Legion’da oynanabileceğini duyurdu. Fragmanı aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Yapılan duyuruda Aiden Pearce için hazırlanmış özel bir senaryonun olacağı belirtildi. Serinin ilk oyununda hayat verdiğimiz karakteri Watch Dogs: Legion’da oynamak isteyenlerin oyunun Season Pass sürümünü satın alması gerekiyor.

“Eski bir dost geri dönüyor. Daha yaşlı ama kesinlikle daha bilge değil. Aiden Pearce Watch Dogs: Legion ile geri dönüyor. Eski dostumuzun hikayesinde yeni bir bölüm açıyoruz.”

İlk oyunda teknolojik bağlamda oldukça gelişmiş bir Chicago’yu tasvir eden Watch Dogs, serinin ikinci oyununda oyuncuları San Fransisco’ya götürdü. Son halka Watch Dogs: Legion ise toplumun ikiye bölündüğü bir Londra’yı resmedecek.

Aiden Pearce Watch Dogs: Legion

Ubisoft’un en yeni yapımlarından biri olan Watch Dogs: Legion 29 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyun Xbox Series X için belirlenen özel çıkış tarihi ise 10 Kasım 2020 oldu. Oyun Assassin’s Creed Valhalla ile aynı gün çıkacak. Seri boyunca gördüğümüz içerikleri adeta ikiye katlayan yapımın geliştirici koltuğunda Ubisoft Toronto oturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Klasik bir pazarlama stratejisi. Oyuncuların çoğunluğu Legion ile ilgilenmiyor bile. Ubisoft da bunun farkında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir