Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart Yeni Nesil İçin de Geliyor

Atomic Heart Yeni Nesil İçin de Geliyor

Oyuncular tarafından merakla beklenen Atomic Heart yeni nesil için de çıkışını gerçekleştireceğini yeni bir oynanış videosu eşliğinde duyurdu. Detaylar haberimizde.

Mundfish tarafından geliştirilen ve oyunculara Bioshock benzeri bir atmosfer vadeden Atomic Heart uzun süredir geliştiriliyor. Görselliği ve vadettikleri ile oyuncuları şimdiden cezbetmeyi başarmış olan oyun ilk olarak 2018 yılında duyurulmuştu. 2018’deki duyurusu esnasında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştireceği açıklanan Atomic Heart yeni nesil için de geliyor. Geliştiriciler ile yapılan röportajda oyunun Xbox One X ve PlayStation 5 konsolları için de geliştirildiği açıklandı.

Bu açıklama ile birlikte bir de yeni nesil için oynanış görüntülerini içeren yepyeni bir video oyuncular ile paylaşıldı. Bir boss savaşına ait olduğu belirtilen video biz oyuncuların iştahını bir kez daha kabartmaya da yetmiş durumda. Alternatif bir evrende geçecek olan Atomic Heart Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından robotların kontrolden çıkarak insan ırkına karşı saldırganlaşmasını konu alacak. P-3 adlı özel bir ajanı yöneteceğimiz oyunda merkez ile iletişimi kesilmiş olan gizli bir tesise araştırma yapmak için gönderileceğiz. Amacımız ise elbette tesiste yanlış giden şeylerin ne olduğunu bulmak olacak.

Oyunun resmi çıkış tarihi ile ilgili ise henüz yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Atomic Heart ‘ın yeni nesil konsollar için de çıkışını gerçekleştireceği bilgisini göz önünde bulunduracak olursak oyuna kavuşmak için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir