Anasayfa > Oyun Haberleri > Baldur’s Gate 3 Erken Erişime Gelebilir!

Baldur’s Gate 3 Erken Erişime Gelebilir!

Larian Studios’un D&D temalı serisinin, akıbetinden bir türlü haber alamadığımız sıradaki oyunu Baldur’s Gate 3 için bir erken erişim tarihi verilebilir.

Baldur’s Gate 3 Larian Studios‘un geliştiriciliğini yaptığı D&D yani Dungeons and Dragons temalı bir rol yapma oyunu. Baldur’s Gate‘in gelecek oyunu için bir belirsizlik hakimdi. COVID-19 sürecinde çalışanların ev ortamına adapte olması bu belirsizliğin ana sebebi olarak gösterilebilir. Larian Studios‘un resmi YouTube hesabından yayımlanan erken erişim videosunun açıklaması bu konuda bize belli sinyaller verdi.

Yayımlanan videonun açıklamasında erken erişim tarihine ilişkin sinyaller verildi. Açıklamada oyunun Ağustos 2020‘de erken erişime açılacağı söylendi. Ayrıca “Baldur’s Gate 3’ü açıkladıktan tam bir yıl, senenin önceki dönemlerinde yaptığımız PAX East’teki oynanış gösterisinden ise aylar sonra oyunu sizlere biraz daha sunmak, erken erişimden önce sizi gazlamak için yeni bir videoyla karşınızdayız.” gibi ibareler de açıklamada yer aldı. Bu eklemeler ile de hayranların kafasındaki ana sorulardan biri giderilmiş oldu.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir