Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Batman Arkham Asylum Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Batman Arkham Asylum Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman Arkham Asylum için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Batman Arkham Asylum, Batman Arkham serisinin ilk oyunu olma özelliğine sahiptir. 2009 senesinde çıkmasına rağmen günümüz şartlarında bile hiç sırıtmayan grafikleri, sürükleyici bir hikayesi ve fazlasıyla tatmin edici dövüş mekaniklerine sahip. Eğer siz de bu karanlık evrene giriş yapmak istiyorsanız ve oyunun sistem özelliklerini merak ediyorsanız, yazımızın devamından oyunun sistem özelliklerine ulaşabilirsiniz.

Batman Arkham Asylum sistem gereksinimleri

The Batman Ertelendi: İşte Yeni Vizyon Tarihi

Batman Arkham Asylum Sistem Gereksinimleri

Az önce de belirttiğimiz gibi, oyunun grafikleri senesine göre oldukça iyi. Ayrıca oyunun diğer bir artısı da gerçekten sistem dostu olması.

Batman Arkham Asylum Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunu oynamanız için üst düzey bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Minimum sistem gereksinimlerinde oyunda yüksek bir performans alamasanız da oyunu çalıştırmanız mümkün olacaktır.

  • İşletim Sistemi: Windows XP/Windows Vista
  • İşlemci: Intel Pentium 4 3.00GHz / AMD Athlon 64 3000+
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 6600 veya Radeon X1300
  • DirectX: Sürüm 9

Batman Arkham Asylum Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu yüksek performansla, yüksek ayarlarda çalıştırmak isterseniz doğal olarak daha güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu yüzden Rocksteady’nin, Batman Arkham Asylum oynamak için önerdiği sistem şu şekildedir:

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista
  • İşlemci: Intel Pentium D 830 @ 3.00GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 7900 GT / RADEON X800 XT
  • DirectX: Sürüm 9

Batman Arkham Asylum sistem gereksinimleri

Batman Arkham Asylum Kaç GB?

  • Batman Arkham Asylum, bilgisayarlarda ortalama 9 GB’lık bir alan kaplıyor.

Oyun 2009 senesinde çıktığı için güncelleme alması pek mümkün görünmüyor. Onun dışında kayıt dosyalarıyla vesaire aşağı yukarı 10 GB boş alan bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Batman Arkham Asylum Hakkında

Batman Arkham Asylum,  25 Ağustos 2009 tarihinde çıkış yapmıştır. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen oyun, Joker’in Arkham Asylum’dan kaçıp kendine Gotham City’i ele geçirmek için ordu kurma çabasını konu alır. Oyunun en öne çıkan özelliği ise, devrim niteliğindeki dövüş mekanikleridir. Günümüzde geliştirilen oyunlarda bile bu oyunda kullanılan dövüş sisteminin kullanıldığını görebilirsiniz. Oyunu Steam üzerinden 31 TL’ye satın alabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir