Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 Mayıs Ayında Duyurulabilir

Battlefield 6 Mayıs Ayında Duyurulabilir

Electronic Arts, popüler Battlefield serisinin yeni eseri olan Battlefield 6 oyununu güvenilir bir kaynağa göre mayıs ayında duyurabilir.

Pandemi süreci büyük yapımların geliştirilmesine sekte vursa da birçok yeni eser oyunculara sunulmaya devam ediliyor. En popüler FPS serilerinden biri olan Battlefield’dan gelen yeni haber de bu yönde. Serinin ismi “Battlefield 6” olması beklenen yeni oyunu sadece iki ay sonra duyurulabilir. Bu söylentinin kaynağı ise GamesBeat’ten Jeff Grubb. Kendisi, oyunculara sektör içinden sunduğu bilgilerle tanınan bir isim.

Grubb, yaptığı programda kendisine yöneltilen “Sonraki Battlefield oyunu ne zaman duyurulacak?” sorusuna gayet kısa şekilde “Mayıs” olarak cevap verdi. Kesin bir bilgi vermekten çekinen isim, bunun ardından “İşler hâla tamamlanmadı” ifadesini kullanarak EA tarafında her şeyin hazır olmadığını belirtti. Jeff Grubb, “Henüz açık olarak bir şey duyurmadılar. Fakat anladığım kadarıyla büyük ihtimalle gözlerini mayıs ayına diktiler.” açıklamasını yaptı.

EA, geçtiğimiz günlerde oyunun geliştirme sürecinin beklediklerinden de iyi gittiğini, işi programlarının ötesinde yürüttüğünü açıklamıştı.

Popüler ismin söylediği gibi, elimizde hâlâ kesin bir bilgi bulunmuyor. Yeni Battlefield oyununun duyurusu veya çıkış tarihi konusunda EA de bir açıklama yapmış değil. Yine de birçok oyuncu daha önceki öngörüleri doğru çıkan Jeff Grubb’un sözüne güveniyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir