Anasayfa > Oyun Haberleri > Beyond: Two Souls Steam’e Yakın Zamanda Gelebilir

Beyond: Two Souls Steam’e Yakın Zamanda Gelebilir

SteamDB’de ortaya çıkan bir sızıntıya göre şu ana kadar sadece Epic’te bulunan Beyond: Two Souls, yakın zamanda Steam’de listelenebilir.

SteamDB, Steam’in sunucularındaki verileri analiz edip oyunculara en doğru şekilde sunmaya çalışan, uzun zamandır güvenilir bir site olarak görülüyor. Yakın zamanda resmî açıklamadan önce Yakuza: Like a Dragon oyununun Steam’e geleceğini önceden bildiren platform, bu sefer de Beyond: Two Souls Steam listelemesinin olası olduğunu bizlere gösteriyor. Bunun sebebi olarak da oyunun Epic Games ile olan münhasırlık anlaşmasının bir yılın ardından bitmesi gösteriliyor.

Oyunun Beyond: Two Souls olduğuna dair birçok kanıt bulunmasa dahi sayfada oyunun ana karakteri olan Jodie Holmes’ü görmekteyiz. Sayfada oyunun başlığı, açıklaması veya oyunun ismi gözükmüyor. Paylaşılan diğer fotoğraflarda ise sadece gri bir içerik bizleri karşılamakta. Sayfa son olarak 11 saat önce güncellenmiş. SteamDB’nin şu ana kadarki isabetine bakarsak Beyond: Two Souls’un da çok yakında Steam’de olabileceğini görüyoruz.

Oyun şu anda Epic Games’te 70 TL karşılığında satılmakta. Steam’de de aşağı yukarı bu fiyattan listelenmesi beklenen oyunun demosunu Epic Games’ten bedavaya indirebilirsiniz. SteamDB’deki listeleme sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir