Anasayfa > Oyun Haberleri > Biomutant Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Biomutant Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayımcılığı yapılan Biomutant oyununun çıkış tarihi açıklandı.

Biomutant PC

İlk kez 2017 yılında GamesMarkt adlı Alman oyun dergisi tarafından bahsedilen Biomutant, aynı hafta Gamescom ile birlikte duyurulmuştu. Fuarda oynanabilir bir demosu bulunan oyun bir çok oyuncuyu oldukça heycanlandırmıştı. Oyunun geliştirici stüdyosu Experiment 101 oyunun neredeyse hazır olduğunu bir çok röportajda belirtmişti.

Fakat oyun Gamescom 2018’den sonra sessizliğe bürünmüş, bir türlü çıkış tarihini netleştirememişti. 2020 yılında tekrardan sesini duyurmaya başlayan oyun, Mayıs ayında yeni bir oynanış videosu yayınlamıştı. Bugün ise Biomutant’ın resmi çıkış tarihi açıklandı. Biomutant 25 Mayıs 2021 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Biomutant PS4

Biomutant açık dünyada geçen üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon rol yapma oyunu olacak. Mutasyon geçiren binlerce türün olduğu dünyada memeli bir hayvan türünün savaşçı bir karakterini oynayacağız. Fakat oyunda karakter önceden belirlenmiş değil, tamamen özelleştirilebilir olacak. Ayrıca bu özelleştirmeler oyun içerisindeki karakter özelliklerini ve istatistiklerini de etkileyecek. Kendini Kung-Fu RPG olarak tanıtan oyunda hem yakın dövüş hem de silahla çatışma mekanikleri olacak.

Ayrıca oyunda büyük ve detaylı bir zanaatkarlık sistemi de olacak. Ayrıca bizim için özel eşyalar üretebilen karakterlerle de karşılaşabileceğiz. Bunun yanı sıra oyun hikaye kısmına da oldukça güveniyor. Farklı hikaye yollarının ve seçimlerin bulunduğu oyunda bunlara bağlı karma sistemi de olacak. Hikayemiz boyunca bir anlatıcı da bize eşlik ederek hikayeyi seslendirecek.

Biomutant’ın 25 Mayıs’ta çıkış yapacağını bir kez daha hatırlatalım.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir