Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Modern Warfare için Bir Harita Daha Yolda

Call of Duty: Modern Warfare için Bir Harita Daha Yolda

Call of Duty: Modern Warfare, eski Call of Duty oyunlarının haritalarını teker teker bünyesinde barındırıyor. Sürekli güncel tutulmaya çalışılan oyunda en büyük yenilikler elbette yeni eklenen haritalar oluyor. Bu haritaların bazıları da bazen pek çoğumuzun hafızalarında yer etmiş eski Call of Duty oyunlarından.

Serinin son oyunu Call of Duty: Modern Warfare’ye çıkış yaptığı günlerden beri sık sık güncelleme almakta. Oyuncuların sıkılmaması için taze tutulmak için uğraşılıyor. Bunun sebebi ise oyunun online kısmından olağanüstü kazançlar elde edilebilmesi ve bunun uzun vadede de devam etme şansının olması.

Modern Warfare 2 Efsanesi: Highrise

Belirttiğimiz gibi oyuna eski Call of Duty oyunlarından da haritalar ekleniyor. Bu haritalar, eski Call of Duty oyuncularının sevdiği, dönemin en popüler haritalarından seçiliyor. Highrise da Modern Warfare 2’nin en sevilen haritalarından biriydi.

Call of Duty: Modern Warfare icin Bir Harita Daha Yolda

Çevrimiçi moda eklenecek bu yeni haritada zamanın oldschool oyuncuları tanıdık bir savaş meydanında kan dökecekler.

Call of Duty: Modern Warfare için daha önce Modern Warfare’nin önceki oyunlarından popüler haritalar eklenmişti.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir