Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered’ın Yeni Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Crysis Remastered’ın Yeni Çıkış Tarihi Duyuruldu!

 Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilen efsane Crysis serisinin ilk oyunu Crysis’ın, Remastered versiyonunun merakla beklenen yeni çıkış tarihi Crytek tarafından duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Orijinal oyunu 13 Kasım 2007’de çıkışını yapan Crysis, Crytek ve Saber Interactive tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından yayınlamıştı. Çıktığı dönemde sistemleri zorlayan ve bilim-kurgu aksiyon FPS oyunları arasında başarılı bir konuma yükselen oyunun 13 yıl sonra Remastered sürümünün yapılma kararı alındı ve geliştirilme süreci tamamlandı. Crysis Remastered 23 Temmuz 2020 tarihinde Nintendo Switch için çıkışını yapsa da Temmuz aylarının başında diğer platformlar için ertelenmiş ve yeni bir tarih verilmemişti. Merakla beklenen yeni çıkış tarihi duyuruldu.

crysis remastered çıkış tarihi

Crysis Remastered Hakkında

Crysis Remastered, orijinal oyunun tek oyunculu moduna odaklanarak geliştirildi. Kaplamalar geliştirilerek 8K’ya kadar kaplama güncellemesi yapıldı. Oyuna HDR desteği, Temporal Anti-Aliasing, yeni ışıklandırma seçenekleri, SSR ve SSS özellikleriyle beraber bir çok güncel yenilik eklendi. Böylece 13 yıl sonra orijinal Crysis, Remastered versiyonu ile günümüz modern standartlarına uygun olarak tekrar canlandı. Oyunun hikayesi ve oynanışı tamamiyle orijinal oyun ile aynı. Kuzey Kore, adalar zincirini işgal eden korkunç uzaylılar tarafından işgal ediliyor ve yeni bir savaş ortaya çıkıyor. Özel Nanosuit zırhımız ile hem askeri hem de bilim kurgu temalı bu savaşın içinde tüm hünerlerimizi göstermek zorundayız.

Crysis Remastered aynı zamanda PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında da Ray Tracing’e sahip olacak. PC platformunda ise buna ek olarak NVIDIA DLSS teknolojisi ve NVIDIA’nın VKRay Vulkan ekini kullanarak, NVIDIA GeForce RTX ekran kartlarında donanım bazlı ışın izlemeyi destekleyecek.

Crysis Remastered Ne Zaman Çıkıyor?

Crysis Remastered, 18 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına çıkışını yapacak. Oyun PC platformunda Epic Store üzerinden satışa sunulacak. Oyunun fiyatı ise 30 Dolar veya Euro olacak.

Bakalım Crysis Remastered, 13 yılın ardından Crysis serisine duyulan özlemi başarıyla giderebilecek mi? Oyuncuların beklentisi karşılanabilecek mi? 18 Eylül 2020’de Crysis Remastered bizlerle!

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Krallar Steam’de daha fazla topluluk var ama yine de siz bilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir