Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Gelen erteleme haberlerinin ardından Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri üzerinde de bir güncellemeye gidildi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz gün düzenlenen son Night City Wire etkinliğinde merakla beklediğimiz Cyberpunk 2077 hakkında yepyeni detaylara ulaşma fırsatı elde ettik. Bugün ise geliştiriciler daha önce sistem gereksinimleri yayınlanmış olan Cyberpunk 2077 için yeni ve güncellenmiş sistem gereksinimlerini oyuncular ile paylaştılar. Geliştiriciler tarafından yayınlanan yeni tabloda oyunun hangi sistem özelliklerinde hangi kalitede oynanabileceği paylaşılmış durumda.


Geliştiriciler tarafından yayınlanan bu yeni tabloda oyunun 1080p düşük, 1080p yüksek, 1440p ultra ve 4K ultra ayarlarının yanı sıra ışın izleme teknolojisini kullanan sistemlerde de nasıl bir performansa sahip olacağı belirtilmiş durumda. Daha önce minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklanmış olan oyun için böylece yüksek ve ultra için de gereksinimler açıklığa kavuşmuş oldu. Cyberpunk 2077 birçok oyunun aksine çeşitli sistemler için önerilerde bulunan nadir oyunlardan birisi olarak karşımıza çıkacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Umarız tekrardan ertelenmez. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir