Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Discord Sistem Gereksinimleri

Discord Sistem Gereksinimleri

Discord günümüzün en popüler sesli iletişim uygulamalarından birisi, peki sistem gereksinimleri açısından ne durumda, bilgisayarlarımızı ne kadar yoruyor?

Öncelikle şunu söylemekte fayda var. Discord hem sunucu noktasında ücretsiz olmasıyla, hem de daha modern kullanım anlayışıyla mağarada kalma yolundaki rakiplerini geçmeyi başarmış bir program. Özellikle arkadaşlık altyapısı kurması ve tarayıcılar üzerinden de kullanılabiliyor olması onu oldukça özel kılıyor. Tabii tüm bu özellikleri sağlıyor olmanın bir de bedeli var. Sistem gücü…

Discord geçmişteki popüler sesli iletişim yazılımları olan TeamSpeak 3 ve Ventrilo programlarına göre çok daha gelişmiş ve buna karşılık çok daha iyi sistemsel özellikler gerektiren bir program. Hatta sağladığı görüntülü iletişim metotları dolayısıyla Skype’ın da neredeyse üzerine çıkmış durumda olduğunu söyleyebiliriz. Fakat unutmamak lazım, Discord optimizasyon konusunda da oldukça başarılı bir program.

Discord Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Minimum sistem gereksinimlerinin de, önerilen sistem gereksinimlerinin de düşük olması sizi kandırmasın. Evet bilgisayarlarımıza bu özelliklerle birlikte yazılımı yükleyebiliyoruz. Fakat programı bir oyun açıkken çalıştıracağımız için o oyun ile kıyasını doğru yapmanızda fayda var.

Minimum

  • CPU: Intel Pentium E5700 3GHz
  • Bellek: 1 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 ya da daha iyi
  • Boş Hafıza: 100 MB

Önerilen

  • CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz ya da daha iyi
  • Bellek: 4 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 ya da daha iyi
  • Boş Hafıza: 100 MB

Discordu indirmek için = BURAYA TIKLAYIN

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

3 Yorumlar

  1. TeamSpeak 3 kavgası gibi bir kavgayı Discord’da da bekliyorum
    Şahinox ve Sincapp reyiz üşüyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir