Anasayfa > Oyun Haberleri > Eski Bioware Çalışanlarından Yeni Bir RPG Oyunu Yolda!

Eski Bioware Çalışanlarından Yeni Bir RPG Oyunu Yolda!

Bioware ile yolları ayrılan, şirketin eski çalışanları yeni bir bilim kurgu rol yapma oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Wizards of the Coast stüdyosunda buluşan deneyimli geliştiriciler, geliştirdikleri ve henüz ismi dahi belli olmayan oyun hakkında birkaç konsept çalışması da yayınladı. 

Gotik Hava ve Bilim Kurgu

Konsept çalışmalarında gözümüze ilk çarpan nokta şüphesiz karanlık, gotik hava. SCI-FI yapımlarında sık sık görmeye alıştığımız bu hava bize oyun hakkında bazı fikirler verirken aynı zamanda pek çok soru işaretine de sebep oluyor.

Eski Bioware Çalışanlarından Yeni Bir RPG Oyunu Yolda!

Aynı zamanda bilim kurgu öğeleri de dikkat çeken başka bir unsur olarak karşımıza çıkmakta. Şimdilik konsept çalışması olan oyun hakkında elimizde başka bir ayrıntı ise yok henüz. Archetype bünyesindeki Wizards of the Coast şirketindeki eski Bioware çalışanlarının ise oldukça deneyimli ve başarılı isimler. Bu da biz oyuncuların heyecanını iki katına çıkarıyor diyebiliriz. Şu an ise tek yapacağımız henüz bu adı bile belirlenmemiş bilim kurgu RPG oyununu beklemek.

Oyun dünyasındaki gelişmelerden anında haberdar olmak için oyun haberleri kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir