Anasayfa > Blog > F Ne Demek? Oyun, Sosyal Medya

F Ne Demek? Oyun, Sosyal Medya

Sosyal medyada, özellikle de oyun sayfalarında sıklıkla karşımıza çıkan F ne demek ve anlamı nedir merak ediyor musunuz?

F yazıldığında, yazan kişi aslında “Başımız sağ olsun” ya da “Allah rahmet eylesin” gibi yerelleştirebileceğimiz bir hareket sergiler. Bunu hayatlarımıza bir FPS markası olan Call of Duty kazandırmıştır. Seride, cenaze esnasında ölen askere saygılarımızı göstermek için etkileşime girmemiz gereken tuş ‘F’ tuşudur. Bahsettiğimiz sahneyi aşağıda görebilirsiniz.

f ne demek oyun

Sosyal medyada yorumlarda ya da açıklama kısmında ‘F’ yazıldığını gördüğünüzde siz de akıma eşlik edebilirsiniz. Mizah amaçlı yapıldığını düşünebilirsiniz. Ancak yine de bazı durumlarda gerçekten de ölen bir kişinin arkasından saygı göstermek için de bu şekilde kullanıldığını unutmayın.

Bu tabir sadece ülkemizde değil, tüm dünyada popüler hale geldi. Yani yurt dışında da bu şekilde bir espri yapıldığında aynı anlama geldiğini düşünebilirsiniz. Eğer böyle tabirler hakkında kafanızdaki soru işaretlerini gidermek istiyorsanız aşağıdaki yazımızı da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Umarız kafanızdaki F ne demek sorusunu çözmenizde yardımcı olabilmişizdir.

Bruh Ne Demek?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

5 Yorumlar

  1. Bunu kim haber yapti))))))

  2. eşek s!ken hipopotam

    F

  3. Ben yaptım

  4. Büyük büyük deden

    Biliom

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir