Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Çıkış Tarihi ve Ana Detayları Ortaya Çıktı

Far Cry 6 Çıkış Tarihi ve Ana Detayları Ortaya Çıktı

Far Cry 6 çıkış tarihi ve ana detayları gösteren bir listeleme ile PlayStation Store üzerinde yerini aldı. Listeleme dakikalar içerisinde kaldırıldı.

Listelemede Far Cry serisinin son halkasının 18 Şubat 2021 tarihinde çıkacağı belirtildi. Oyunla ilgili birçok detayı ve oyunun posterini gösteren listeleme kısa bir sürede kaldırıldı.

Bir yanlışlık sonucu paylaşılan listelemede oyunun kötü karakteri de belli oldu. Esperanza adında bir bölgede geçecek olan oyunda ana düşmanımız Anton Castillo adında bir karakter olacak. Bu karakteri Breaking Bad dizisinden hatırlayacağımız Giancarlo Esposito canlandıracak. Küba esintileriyle donatılmış Yara isimli ülkede Dani Rojas isimli bir devrimciye hayat vereceğiz.

Oyunun haritasının serinin en büyüğü olacağı da listelemeledeki detaylar arasında. Bununla beraber oyunu PlayStation 4 üzerinden satın alan kullanıcılar, ücretsiz bir şekilde PlayStation 5 üzerinde de oynayabilecek. Nesiller arası ücretsiz yükseltme durumunun Xbox tarafında da geçerli olacağı da tahminler arasında.

Far Cry 6 çıkış tarihi

Giancarlo Esposito, Breaking Bad dizisinden hatırlayacağımız Gustavo Fring karakterine hayat vermişti. Ubisoft’un büyük yıldızlara oyunlarında yer vermesi olağanüstü bir durum değil. Son dönemde sızıntılarla meşgul olan oyun şirketi, Far Cry 5 oyununda da Greg Byrk isimli aktörle anlaşmıştı.

Far Cry 6 çıkış tarihi ve diğer detayların sızdırılması bu hafta Ubisoft’un başına gelen tek talihsiz olay değil. Geçtiğimiz günlerde Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu da sızdırılmış ve şirket videonun kaldırılmasıyla meşgul olmuştu. Ubisoft’un Far Cry 6 sızıntısından sonra işleri daha sıkı tutacağını tahmi ediyor, pazar günü düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğini heyecanla bekliyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

2 Yorumlar

  1. 5 kadar kötü bir şey çıkartamazlar umarım

  2. En son Ubisofta güvendiğimde AC Origins 3 sızıntısı izledik yeni oyun diye. Umarım bu oyunla birlikte beni şaşırtırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir