Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 21, Trailer Videosu ve Kapaklarıyla Karşımızda – Başrolde Mbappe!

FIFA 21, Trailer Videosu ve Kapaklarıyla Karşımızda – Başrolde Mbappe!

EA Sports’un köklü futbol simülasyonu FIFA 21, ilk trailer videosuyla birlikte Kylian Mbappe’yi içeren kapaklarını oyuncularla paylaştı.

FIFA 21’in trailer videosu ve Kylian Mbappe’nin doldurduğu kapak fotoğrafları paylaşıldı. Standard Edition, Champions Edition ve Ultimate Edition olarak üç farklı sürümde piyasaya sürülecek oyunun her üç versiyonu için de bir kapak bulunuyor. Standard Edition ve Champions Edition’da birçok farklı renkte fotoğraflar bulunurken Ultimate Edition’ın kapak fotoğrafı sadeliğiyle dikkat çekmekte.

“FIFA 21 Standard Edition kapağı.”

“Yeni jenerasyonun lideri. Kylian Mbappe, FIFA 21’in tüm dünyadaki kapak yıldızı oluyor! (Champions Edition kapağı)”

“Güzel gözüküyorsun Mbappe ? (Ultimate Edition kapağı)”

9 Ekim’de çıkması beklenen oyunun Standard Edition versiyonu 419.99 TL iken Champions Edition ve Ultimate Edition sırasıyla 559.99 TL ve 599.99 TL olacak. Oyunu Steam veya Origin’den satın alabilir, yayımlanan videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda da başı PSG’nin genç yıldızı Kylian Mbappe çekerken Joao Felix, Erling Haaland gibi isimler de yer alıyor. Haaland’ın gol sevincinin oyuna entegre edildiğini gördüğümüz videoda oyuncuların küçüklükten beri aynı yollardan geçtiği vurgulanırken futbolun birlik oluşturmayla alakalı olduğu mesajı veriliyor.

Video güzel gözükse de oyuncuların yıllardır süregelen şikâyeti değişmiş değil. Oyuncuların büyük bir kısmı EA’nin güzel fragmanlarla karşımıza çıkıp geçen seneki oyunun aynısını pişirip pişirip önümüze sundukları, hataların bile düzeltilmediği fikrinde.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

3 Yorumlar

  1. Kariyerciler olarak artık oyunu almıyoruz. Yıllardır oyunu orijinal oynuyoruz fakat bize verilen değer? 0. PES 22 umarım üstünde çalıştıkları kadar güzel olur da artık şu saçma FIFA’dan kurtulur, eski tadıyla oynamaya devam ederiz. Ayrıca tasarımcının paralar tam yatmamış sanırım, bunlar ne?

  2. Kariyeri düzeltsinler gerisi umrumda değil

  3. Sanki çok fark olucak her sene kariyer sıfırla güzel taktik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir