Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact Geliştiricisi Çalışanlarına PlayStation 5 Dağıttı

Genshin Impact Geliştiricisi Çalışanlarına PlayStation 5 Dağıttı

Sevilen ücretsiz oyun Genshin Impact’in geliştiricisi miHoYo, çalışanlarına onlarca PlayStation 5 ve Nintendo Switch hediye etti.

28 Eylül 2020’de çıkış yapan Genshin Impact, ücretsiz oyun dünyasında büyük beğeni toplamaya ve geliştiricisine milyonlarca dolar kazandırmaya devam ediyor. Çin merkezli firma miHoYo ise durumdan pek memnun olacak ki çalışanlarına onlarca PlayStation 5, Nintendo Switch ve üst seviye donanım parçaları hediye etti. Durumun PlayStation 5’in stoklarında yetersizliğe sebep olduğu tahmin ediliyor.

Genshin Impact geliştiricisi miHoYo bu gelir noktasına ulaşmasını sağlayan çalışanlarına farklı bir şekilde teşekkür etme kararı aldı. Her yıl olağan toplantılar yapan firma bu yıl PlayStation 5, Nintendo Switch ve çeşitli ekran kartlarını çalışanlarına dağıttı.

Oyun ise her ay güncellenmeye ve yeni karakterler ile daha zengin bir hale gelmeye devam ediyor. The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile gacha sistemini başarılı bir şekilde harmanlayan yapım özellikle anime severlerden geçer not aldı.

Oyuncular farklı element güçlerine sahip karakterleri toplayıp, aralarında dilediği zaman geçiş yapabiliyor. Sürekli büyüyen renkli dünyası ise Genshin Impact’i etkileşim seviyesi yüksek bir hale getiriyor.

Son güncellemelerle beraber Dragonspine bölgesi, beş yıldızlı karakterler ve çok daha güçlü silahlar oyuna eklendi. Yapımın tam olarak P2W olmayışı da oyuncu topluluğunda olumlu bir yankı buldu. Altında 1500 kişinin çalıştığı Genshin Impact geliştiricisi miHoYo ise 2011 yılında Şangay’da kuruldu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir