Anasayfa > Oyun Haberleri > Godfall PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

Godfall PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

 Godfall PC Sistem Gereksinimleri belli oldu! Counterplay Games tarafından geliştirilen ve Gearbox Publishing tarafından yayınlanan Godfall’ın PC için sistem gereksinimleri paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5 Exclusive olmasa da Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için duyurulan ilk oyun olma özelliği taşıyan Godfall, bir looter-slasher oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bundan önce çıkış tarihi ertelenen, hakkında yeni videolar paylaşılan oyunun PC sistem gereksinimleri Twitter üzerinden açıklandı. Oyunda pek çok farklı silah çeşidi bulunuyor. Pek çok dövüş kombosuna olanak sağlanacak oyun, aksiyon ve atmosfer bakımından oldukça güçlü bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Grafik ve atmosfer bakımından güçlü olması oyunun sistem gereksinimleri konusunda şüphe uyandırıyordu. Açıklanan sistem gereksinimleri oldukça yüksek olarak karşımıza çıktı.

Godfall PC Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5 6600
  • Bellek: 12GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX580 8GB veya NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

ÖNERİLEN:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i7 8700
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700XT veya NVIDIA GeForce GTX1080Ti

(Hedeflenen çözünürlükler ve kare hızları bilinmiyor)

Godfall, 12 Kasım 2020’de PlayStation 5 ve Microsoft Windows platformları için çıkışını yapacak.  Siz Godfall hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir