Anasayfa > Oyun Haberleri > Hayvan Çiftliği Oyun Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Hayvan Çiftliği Oyun Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

George Orwell tarafından kaleme alınan Hayvan Çiftliği oyun biçiminde de mobil platformlar ve PC platformu için geliyor! Detaylar haberimizde.

Dünya edebiyatının önemli eserleri arasında kendine yer bulan ve politik taşlamanın en güzel örneklerinden biri olan Hayvan Çiftliği bu zamana kadar sayısız farklı şekilde karşımıza çıktı. Orwell‘in ünlü romanı bu kez de oyuncuları sevindirecek bir biçimde bizlerle buluşacak. Kısa bir video ile duyurusu yapılmış olan Orwell’s Animal Farm isimli oyun hakkında elimizde henüz fazla detaylı bilgiler olmasa da bu kısa video bile oyuncuları heyecanlandırmaya yetmiş durumda.

Oyuncuların seçimlerine bağlı olarak ilerleyecek olan oyunda kitaptan da aşina olduğumuz üzere hayvanlar ile dolu bir çiftlikte gerçekleşen olayları kontrol edeceğiz. Elbette tüm bunları yaparken zaman zaman oldukça zorlu seçimler yapmamız da gerekecek. Bu yılın sonbahar aylarında karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunun fiyatı hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. İlerleyen günlerde proje hakkında daha detaylı bilgilerin de paylaşılması ile birlikte bu gibi soru işaretleri de ortadan kalkacaktır. Bakalım Hayvan Çiftliği oyun versiyonu ile biz oyuncuları etkilemeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. 4X Türünde olur sanırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir