Anasayfa > Oyun Haberleri > Kingdom Hearts PC Platformuna Geliyor

Kingdom Hearts PC Platformuna Geliyor

Kingdom Hearts PC platformu için 30 Mart’ta çıkış yapacak. Seri sadece Epic Games Store üzerinde satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.

Duyuru Kingdom Hearts’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Epic Games Store üzerinde çıkış yapmaya hazırlanan oyunlar için bir de video paylaşıldı. 30 Mart 2021 tarihinde Epic Games mağazasına eklenecek Kingdom Hearts oyunlarını ve fiyatlarını listeledik.

kingdom hearts pc

  • KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMix – 299 TL
  • KINGDOM HEARTS 2.8 Final Chapter Prologue – 369 TL
  • KINGDOM HEARTS III + Re Mind DLC – 369 TL
  • KINGDOM HEARTS Melody of Memory – 369 TL

Serinin tüm oyunları Epic Games Store’a özel olarak çıkış yapacak. PC’ye aktarılan oyunların daha sonra farklı bir platform üzerinde satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Yapımların geliştirici koltuğunda ise Square Enix ve Disney Interactive Studios oturuyor. İçlerinde Disney karakterlerinin de bulunduğu birçok ilginç hikaye sunan Kingdom Hearts serisi, oyuncuları Sora, Donald Duck ve Goofy gibi popüler karakterlerin hikayesine davet ediyor.

Kingdom Hearts PC için dört oyunuyla beraber 30 Mart 2021 tarihinde satışa sunulacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir