Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers Açık Beta Süreci Başlıyor!

Marvel’s Avengers Açık Beta Süreci Başlıyor!

Özellikle Marvel hayranları tarafından heyecanla beklenen Marvel’s Avengers, Ağustos ayında tüm platformlar için açık beta sürecine başlıyor.

Geçtiğimiz gün IGN üzerinde yayımlanan ve geliştirici firma tarafından onaylanan habere göre Marvel’s Avengers, PlayStation için ön sipariş veren oyunculara 7 Ağustos tarihinde açık betaya katılma şansı sunacak. Yine 7 Ağustos tarihinde, Xbox One ve PC platformu için ön sipariş vermiş olan oyuncular ise 14 Ağustos‘tan itibaren açık betaya katılabilecek. Açık beta sürecinin ön sipariş tarihleri fark etmeksizin başlayacağı asıl tarih ise 21 Ağustos olarak belirlendi. Marvel’s Avengers açık beta katılımı tüm platformlar üzerinden gerçekleşebilecek.

Marvel çizgi roman evreninin süper kahramanlarını video oyun dünyasına taşıyacak olan oyun, başta genel oyuncu kitlesi tarafından olumlu karşılansa da tanıtım videosundan sonra Marvel hayranlarından düşük puan aldı. Öyle ki, karakter modellemelerinden şikayetçi olan Marvel hayranları geliştirici firma Crystal Dynamics‘e geri adım attırdı. Geliştirici ekip geçtiğimiz günlerde oyunu tekrar elden geçireceklerine dair bir açıklama yapmıştı.

Marvel’s Avengers Hakkında 

Marvel's Avengers açık beta

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen oyunun dağıtımcı koltuğunda Square Enix oturuyor. Marvel’s Avengers, birçok yeni oyunla beraber E3 2019 etkinliğinde gösterime girmişti. Özellikle Marvel evreni hayranlarını heyecanlandıran oyun merakla beklenen yapımlar arasında yerini koruyor.

Alt kültür toplulukları sevdiği içerikler üzerine yapılan yeni uyarlamalarda oldukça tutucu davranabiliyor. Yeni Marvel oyununun potansiyeli oldukça yüksek olsa da oyunda resmedilen karakterler Marvel Sinematik Evreni‘nde tasvir edilen karakterlere fiziksel olarak benzemiyor. Bu durum özellikle korumacı olan hayran kitlesinin olumsuz tepki vermesine yol açtı. Uyarlamalarda karakterlerin fiziksel tasvirleri önem taşısa da, kişisel derinlikler ve karakterler arası ilişkilerin de orijinale sadık bir şekilde uyarlanma durumu genellikle göz ardı ediliyor.

Bir yapımı yeni bir formata uyarlayan geliştiricilerin kısıtlanmaması fikri de hayran kitleleri arasında tartışma konusu. Yeni Marvel oyununu bu bağlamda göstereceği performans ise merakla beklenenler arasında.

Hakkında Kerem Erdoğan

Oyun oynamayı, müzik dinlemeyi ve teknolojinin çeşitli nimetlerinden yararlanarak üretmeyi severim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir