Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Spider-Man 2 “Devasa” Bir Oyun Olacak

Marvel’s Spider-Man 2 “Devasa” Bir Oyun Olacak

Oyundaki Venom’un seslendirme aktörüne göre, Marvel’s Spider-Man 2 “devasa” büyüklükte bir oyun olacak.

PlayStation Showcase‘in önemli duyurularından biri de 2018’de çıkan Marvel’s Spider-Man‘in devam oyunuydu. Etkinlikte gösterilen ilk fragman Peter Paker ve Miles Morales‘in oyunda yer alacağını ve Venom‘a karşı mücadele edeceğini gösteriyordu. Çıkış tarihi olarak ise 2023 senesi verilmişti.

Marvel’s Spider-Man 2 Duyuruldu: 2023’te Geliyor!

Venom‘un seslendirmeni ve bu yıl vizyona giren Candyman filminin başrolü Tony Todd, Twitter’dan bir hayranın sorusuna verdiği yanıtta Marvel’s Spider-Man 2 projesine yaklaşık iki ay önce dahil olduğunu ve oyunun “devasa” büyüklükte olduğunu belirterek, “Bu nedenle 2023’ten önce çıkmayacak” dedi.

İlk oyunun büyük başarısı başarısı ve geçen yılki spin-off Marvel’s Spider-Man: Miles Morales‘in aldığı olumlu geri dönüş göz önüne alındığında, devam oyununun gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Marvel’s Spider-Man 2, PlayStation 5 konsoluna özel olarak 2023’de çıkış yapacak.

Aynı etkinlikte duyurulan tek süper kahraman oyunu Spider-Man değildi. Yine Insomniac Games‘in geliştirdiği Marvel’s Wolverine oyunu sürpriz bir şekilde karşımıza çıktı. Bu oyun da PS5‘e özel olarak hazırlanıyor ancak henüz bir çıkış yılı verilmedi. Marvel’s Spider-Man 2‘nin 2023’te çıkacağı düşünüldüğünde Marvel’s Wolverine‘in en erken 2024’de oynanabilir olması bekleniyor.

Marvel’s Wolverine Duyuruldu: Marvel Oyun Evreni Genişliyor

Marvel’s Spider-Man 2‘nin duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir