Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri, Mortal Kombat 11 Kaç GB?

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri, Mortal Kombat 11 Kaç GB?

Netherrealm Studios’un eğlenceli ve başarılı dövüş oyunu Mortal Kombat 11 için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Mortal Kombat 11, 2019’da çıkıp diğer dövüş oyunlarının arasından eğlenceli ve yenilikçi oyun mekanikleri sayesinde sıyrılan bir oyun. Dövüşçülerinizi dilediğiniz gibi dizayn edip geliştirebildiğiniz bu oyunda çeşitli arenalarda kıyasıya mücadele veriyorsunuz. Oyunumuz kendisini diğer dövüş oyunlarının arasından içerdiği vahşet ve rahatsız edici içerikleri sayesinde belli ediyor.

Mortal Kombat 11 Klassic Movie Kostümleri Sonunda Çıktı

Netherrealm Studios, sürekli çeşitli güncellemeler getirerek oyunu canlı tutmayı başarıyor. Siz de günün stresini bu oyunla atmak istiyorsanız ve oyunun sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız yazımızın devamından Mortal Kombat 11 için gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri

Oyunun grafikleri oldukça güzel olsa da oyunu oynamak için çok üst düzeyde bir bilgisayara sahip olmak gerekmiyor. Özellikle de oyunun yüz animasyonları ve karakter detayları ilk göze çarpan ögelerden.

Mortal Kombat 11 Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunu sadece açabilmek için çok üst seviye bir bilgisayara ihtiyacınız bulunmuyor. Minimum sistem gereksinimlerinde oyunda yüksek bir performans alamasanız da oyunu çalıştırmanız mümkün olacaktır.

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 / Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-750 / AMD Phenom II X4 965 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 veya NVIDIA GeForce GTX 1050 / AMD® Radeon HD 7950 veya AMD Radeon R9 270
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 64.5 GB

Mortal Kombat 11 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu yüksek performansla, yüksek ayarlarda çalıştırmak isterseniz doğal olarak daha güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu yüzden Netherrealm Studios’un Mortal Kombat 11 oynamak için önerdiği optimal bilgisayarın ayarları aşağıdaki şekilde:

  • İşletim Sistemi:  64-bit Windows 7 / Windows 10
  • İşlemci:  Intel Core i5-2300 / AMD FX-6300 veya AMD Ryzen™ 5 1400
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 veya NVIDIA GeForce GTX 1060-6GB / AMD Radeon R9 290 veya RX 570
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 64.5 GB

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri

Mortal Kombat 11 Kaç GB?

  • Mortal Kombat 11, bilgisayarda an itibarıyla yaklaşık 60.2 GB’lık yer kaplamakta.

Oyun 64.5 GB’lık depolama alanı istiyor fakat henüz bu kadar fazla alan kaplayacak kadar dosyaya sahip değil. Mortal Kombat 11, bilgisayarınızda anlık olarak 60.2 GB’lık yer kaplasa da en az 64.5 GB’lık yeriniz olmadan oyunu indirmenizi tavsiye etmeyiz. Oyuna gelen güncellemelerle oyunun boyutu zamanla bilgisayarınızın alacağından daha fazla olabilir.

Mortal Kombat 11 Hakkında

Mortal Kombat 11, Netherrealm Studios tarafından 2019’da piyasaya sürülen bir dövüş oyunudur. Oyunda çeşitli oyun modları, online maçlar, kuleler sayesinde oldukça fazla vakit geçirebilme imkanı sunuyor. Oyunda bulunan Fatality, Brutality, Friendship ve Fatal Blow hareketleri sayesinde oyununuz daha keyifli hale geliyor. Oyun şu an Sonbahar İndirimleri etkinliği sayesinde 24,60 TL. İndirim dışında Mortal Kombat 11’i Steam’den 82 TL’ye satın alabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir