Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 4 Sinematikleri Yeniden Yapıldı!

Mortal Kombat 4 Sinematikleri Yeniden Yapıldı!

Mortal Kombat 4 sinematikleri Darko Subotin adlı geliştirici tarafından Unreal Engine 4 ile yeniden yapıldı. Detaylar haberimizde.

MK4 için yapılan final sahneler bir dönem herkesin dilinde bir dalga konusu olmuştu. Oyuncular, oyunu her ne kadar başarılı bulsalar da final sahnelerdeki animasyon ve seslendirmelerin rezalet olduğu gerçeğini değiştirmezdi. Bir Mortal Kombat hayranı ise bu durumu düzeltmek için final sahnelerini Unreal Engine 4 ile yeniden tasarladı.

Mortal Kombat Evrenindeki En İyi Bosslar

Darko Subotin adlı  geliştirici elbette sadece görselleştirmede iyileştirilmemiş, sahneleri biraz daha geliştirip sahnelerin üstüne ekstradan bir şeyler ekleyip daha gerçekçi bir boyuta getirmiş. Kim bilir belki Ed Boon ile anlaşıp bütün bir oyunu remake yapabilir ne dersiniz? İşte Darko Subotin adlı geliştiricinin yayınladığı videolardan bir tanesi:

Hazır Ed Boon demişken kendisi resmi Twitter hesabından bununla ilgili bir paylaşım yaptı. Ortaya çıkan işi oldukça beğenen Ed Boon, şu sözleri dile getirdi:

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir