Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

Mount & Blade II: Bannerlord Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

Serinin hayranları tarafından bayağı uzun bir süredir beklenen, mart ayında çıkacağı belirtilen Mount & Blade II: Bannerlord için kesin çıkış tarihi ve fiyat açıklandı.

Kaliteli nadir Türk yapımlarından Mount & Blade serisinin son oyunu hem ülkemizde hem de dünya çapında uzun süredir bekleniyordu. Erken erişimine mart ayında başlanacağı söylenen oyunun kesin çıkış tarihi 31 Mart olarak açıklandı. Müjde, Mount & Blade resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderiyle oyunculara sunuldu.

“Mount & Blade II: Bannerlord erken erişime 31 Mart 2020’de açılacak. Oyun Steam, Epic Games Store ve TaleWorlds internet sitesinden $49.99/€49.99/£39.99 karşılığında satın alınabilecek.”

Oyunun çıkış tarihine ek olarak yurt dışı satış fiyatı da açıklandı. Bannerlord, ABD ve Avrupa’da 49.99 dolar ve euro karşılığında satın alınabilecek. Oyunun İngiltere’deki fiyatı ise 39.99 sterlin. Bu fiyatlar güncel kurda 300 TL’yi geçse de oyunun geliştiricileri özlerine bağlı kalarak Bannerlord’un Türkiye’de 150 TL’ye satılacağını belirtti. Bu açıklama Türkiye’deki oyuncuların yüreğine bir nebze su serpti diyebiliriz. Oyunu Steam, TaleWorlds websitesi ve Epic Games Store’dan satın alabileceğiz.

Konuyla ilgili düşüncelerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin, en güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın. İyi oyunlar 🙂

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir