Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Mount & Blade: Warband Sistem Gereksinimleri

Mount & Blade: Warband Sistem Gereksinimleri

Mount & Blade: Warband sistem gereksinimleri ve oyunun tam performansta çalışmasını sağlayacak sistem bileşenlerini listeledik.

Yerli oyun firması TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilmesinin yanı sıra sandbox oluşu ve eşsiz oynanışıyla video oyun dünyasına adını altın harflerle yazdıran Mount & Blade Warband, 30 Mart 2010 tarihinde çıkış yaptı. Mount & Blade serisinin en sevilen oyunu tekrar oynanılabilirliği ve mod desteği sayesinde günümüze dek aktif oyuncu kitlesini tutmayı başardı.

Mount & Blade: Warband sistem gereksinimleri yazımıza göz atarak sevilen oyunun bilgisayarınızda vereceği performans hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz..

Mount & Blade: Warband Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP

İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz

Bellek: 512 MB RAM

Ekran Kartı: 64 MB RAM 3D Ekran Kartı

Depolama Alanı: 100 MB boş alan

Mütevazı boyutuyla öne çıkan Mount & Blade: Warband 150 adet karakter modellemesini eş zamanlı olarak çalıştırabiliyor. Bu bağlamda sistem işlemcisi üzerindeki yük artıyor ve oyunda gösterilen kare sayısı düşüyor.

Minimum sistem gereksinimleri karşılandığı takdirde sisteminizde oyunu ortalama performans ile çalıştırmanız mümkün. Performans verimini arttırmak için oyunun grafik ayarlarını değiştirebilir ve eş zamanlı gösterilen karakter sınırını düşürebilirsiniz.

Mount & Blade: Warband sistem gereksinimleri

Mount & Blade: Warband Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP veya üstü

İşlemci: Intel Core Duo 2.0 GHz veya AMD Athlon 64 X2 3600+

Bellek: 1 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce FX 5200 veya ATI Radeon 9600

Depolama Alanı: 100 MB boş alan

Önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir sistem ile oyunu tam performansta oynamak mümkün. Son sürümüyle beraber etkili bir şekilde optimize edilen Mount & Blade: Warband, belirtilen bileşenlere sahip bir bilgisayarda stabil bir şekilde çalışabiliyor.

Kalradya’yı fethederken birimlerinizin tümünü eş zamanlı olarak görebilmek şanınıza şan katacak.

Mount & Blade: Warband Hakkında

TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen Mount & Blade serisi çıkışından bu yana birçok yapıma örnek oldu ve ezber bozan yapısıyla da dikkat çekti. 2020 tarihinde çıkışını yapan Mount & Blade: Bannerlord oyunuyla hem yerel hem de küresel anlamda büyük çapta başarılar elde eden seri, video oyunu dünyasının en sevilen markaları arasında yerini koruyor.

Mount & Blade: Warband Hileleri

Serinin son halkasından önce çıkış yapan Mount & Blade: With Fire and Sword, Mount & Blade: Napoleonic Wars ve Mount & Blade: Viking Conquest gibi Warband temelli resmi TaleWorlds oyunları da severek oynanan yapımlar arasına katıldı.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Mount&Blade Warband tarifi:

    Çalışan bir işlemci
    Yanmamış bir ekran kartı
    Biraz depolama alanı
    Biraz RAM
    (İsteğe bağlı Çerez ve içecek)

    Hazırlanışı:
    Depolama alanımızı fazla kaplamayacağı için işlemcimizin ve ekran kartımızın çalıştığından emin olduktan sonra RAM imizi işgal etmemesi açısından Google Chrome u kapatıyoruz. Daha sonra kurulumumuzu yaptıktan sonra (isteğe bağlı çerez ve içecek ile) hazır bir halde oynamaya başlayabilirsiniz.

    Sunum:
    Rahat bir sandalye ile saatlerce zamanın nasıl geçtiğini anlamadan oyunun başında olacağınız için konforunuzu kendinize göre ayarlamanız önem teşkil etmektedir.

    Keyifli oyunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir