Anasayfa > Oyun Haberleri > POSTAL Redux, Nintendo Switch’e Geliyor!

POSTAL Redux, Nintendo Switch’e Geliyor!

POSTAL Redux, Nintendo Switch’e 16 Ekim 2020 tarihinde geliyor. Detaylar haberimizde.

Running With Scissors tarafından geliştirilen oyun, 16 Ekim 2020 tarihinde Nintendo Switch’e geliyor. Zamanında içerdiği şiddetten dolayı onlarca ülke tarafından yasaklanan POSTAL ‘ın Redux sürümünün Nintendo Switch kütüphanesinde Zelda ve Mario oyunlarıyla beraber durması birazcık tuhaf açıkçası. 16 Ekim 2020 tarihinde çıkacak oyun, seride ilk kez konsola çıkan POSTAL oyunu olma unvanına sahip olacak. Halihazırda POSTAL 4: No Regerts’i geliştiren ekip kısa süre önce POSTAL: Brain Damaged adlı başka bir oyun duyurmuştu. Üstüne bu haberi de verince hayranlarının etekleri zil çaldı diyebiliriz.

POSTAL: Brain Damaged İçin Duyuru Videosu Yayınlandı

POSTAL Redux’ın çıkış tarihi her ne kadar belli olsa da oyunun çıkış fiyatı henüz belli değil. İlerleyen günlerde gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Özellikle de oyunun ülkemizdeki fiyatını merak ediyoruz. POSTAL Redux adlı oyunu Nintendo Switch için port eden ekip ise MD Games. Oyunun çözünürlüğü doğal olarak daha düşük duruyor.

İşte POSTAL Redux’ın Nintendo Switch için yayınlanan fragmanı:

Ülkemizdeki Nintendo Switch sahipleri oyuna nasıl bakacak, satın alacaklar mı bilemeyiz. Sizler de eğer Nintendo Switch’iniz varsa veya olsaydı satın almak ister miydiniz yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir