Anasayfa > Blog > Red Dead Redemption 2 En İyi At Hangisidir? Nasıl Alınır?

Red Dead Redemption 2 En İyi At Hangisidir? Nasıl Alınır?

Rockstar Games’in popüler yapımı Red Dead Redemption 2’de en iyi at hangisidir? Red Dead Redemption 2 en iyi at nasıl alınır?

Vahşi Batı Amerikası’nda bir kanun kaçağını yönettiğimiz Red Dead Redemption 2, hem Rockstar Games’in hem de oyun dünyasının en önemli yapıtlarından birisi haline geldi. Tabii dönem Vahşi Batı olunca oyunda vazgeçilmezimiz ise atlar oluyor. Peki Red Dead Redemption 2’de en iyi at hangisidir ve nasıl elde edilir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Red Dead Redemption 2 En İyi At Hangisi? – RDR2 En İyi Atlar

RDR2 En İyi Atlar Karşılaştırması
RDR2 En İyi Atlar karşılaştırması

Red Dead Redemption 2’de en iyi atları Arap Atları oluşturuyor. Oyunun en iyi istatistiklere sahip atı ise Chapter 6’dan sonra erişebileceğiniz “Rose Gray Bay” isimli Arap atı. 1250.00$’lık fiyatı ile Blackwater ahırından bu ata erişmek mümkün. Bunun dışında hem oyunun erken evrelerinde yakalayabileceğiniz, hem de bunun için para ödemeniz gerekmeyen Beyaz Arap Atı da oyunun en iyi atlarından birisi.

Rdr2 en iyi atlar söz konusu olduğunda 3. sırayı da Siyah Arap Atı geliyor. Eğer aşağıdaki yönergelerle Beyaz’ı elde edemezseniz, siyaha denk geldiğinizde kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca oyunda kullandığımız silahlar da çok kıymetli. Sitemizde bu konuda da bir içerik yayınladık.

Red Dead Redemption 2 En İyi Silah Hangisi?

Red Dead Redemption 2 Beyaz Arap Atı Nasıl Yakalanır?

Oyunun açık dünyasına başladığınız Chapter 2’den itibaren erişilebilir olan Beyaz Arap Atı oyundaki en iyi sınıf olan Arap atlarının bir parçası. Ancak binmek için bir ücret ödemeniz gerekmemesi ve erken evrelerde elde edilebilir olması bu atın en iyi yanlarından.

Red Dead Redemption 2’de en iyi at

  • Beyaz Arap Atını yakalamak için öncelikle haritanın kuzey doğu bölgesindeki Lake Isabella çevresine gitmeniz gerekiyor.
  • Çok kolay korkup uzaklaşacağı için mümkün olduğunca yavaş yaklaşmanız gerektiğini unutmayın.
  • Doğru mesafeye geldikten sonra Beyaz Arap Atını inceleyin.
  • İnceledikten sonra “Sakinlik Barına” dikkat ederek ve yaklaşma boyunca sakinleştirme tuşuna basarak ata yaklaşın.
  • Yanına geldikten sonra “Pat(okşama)” tuşuna basarak atı sakinleştirmeyi sürdürün.
  • Bu hareketten sonra ata binme imkanı ortaya çıkacak, binin.
  • Bindikten sonra Beyaz Arap Atı sizi sırtından atmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Sol analog ile atın hareketlerine karşı mücadele edin ve yorulmasını bekleyin.
  • At sizi sırtından atmaktan vazgeçtikten sonra eyerinizi üzerine koyun ve yolculuklarınıza Beyaz Arap Atı ile devam edin.

Red Dead Redemption 2’de elde edebileceğiniz ücretli ve ücretsiz en iyi atlar bu şekildeydi. Yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. o noktaya gece vakti ulaştım karlıydı hava ve her hangi bir at yoktu !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir