Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil 7: Biohazard Xbox Game Pass’e Geliyor!

Resident Evil 7: Biohazard Xbox Game Pass’e Geliyor!

 Oyun sektöründe büyük üne sahip Microsoft’un Xbox Game Pass adı verilen aylık abonelik sistemine dayalı oyun servisi hizmetine Capcom’un başarılı oyunu Resident Evil 7: Biohazard ekleniyor. Detaylar haberimizde.

Xbox Game Pass Nedir?

Microsoft’un Xbox markasına ait, Xbox konsolları ve Windows 10 işletim sistemine sahip PC’ler için sunduğu aylık abonelik sistemine dayanan oyunu kütüphane servisi olan Xbox Game Pass sayesinde, kullanıcılar uygun fiyatlar ödeyerek abone oldukları sistemde 100’lerce oyuna erişim sağlayabiliyor. Ayrıca bu oyunlar sürekli güncelleniyor, bir yenisi ekleniyor veya eskileri kaldırılabiliyor. Microsoft, Ağustos ayını kapatmadan servise ekleyeceği ve kaldıracağı oyunları duyurdu. Eklenen oyunlar arasında Resident Evil 7: Biohazard oldukça dikkat çekiyor.

resident evil 7

Resident Evil 7: Biohazard Hakkında

Capcom tarafından geliştirilen ve bizzat yayıncılığı üstlenilen efsane korku-aksiyon serisi Resident Evil’ın 7.oyunu olan Resident Evil 7: Biohazard çıkışını 24 Ocak 2017’de yaptı ve eski korku temasını temel alan yapısıyla basından ve oyunculardan yüksek puanlar aldı. FPS bakış açısına sahip ilk Resident Evil 7 oyunu olan yapım, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını yapmıştı.

Xbox Game Pass’e Eklenecek Diğer Oyunlar

Crossing Souls (Windows) – 20 Ağustos
Darksiders: Genesis (Windows) – 20 Ağustos
Don’t Starve: Giant Edition (Xbox & Windows) – 20 Ağustos
New Super Lucky’s Tale (Xbox & Windows) – 21 Ağustos
Tell Me Why: Chapter 1 (Xbox & Windows) – 27 Ağustos
Hypnospace Outlaw (Xbox & Windows) – 27 Ağustos
Wasteland 3 (Xbox & Windows) – 28 Ağustos
Double Kick Heroes (Xbox & Windows) – 28 Ağustos
Crusader Kings III (Windows) – 1 Eylül
Resident Evil 7 Biohazard (Xbox & Windows) – 3 Eylül 

Resident Evil 7: Biohazard, 3 Eylül 2020 tarihinde Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak. Oyun, Game Pass’in hem konsol hem PC versiyonlarına birlikte eklenecek. Siz Rezident Evil 7: Biohazard ve Xbox Game Pass’e servisine eklenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir