Anasayfa > Oyun Haberleri > Rising Storm 2: Vietnam ve Abzû Epic’te Bedava

Rising Storm 2: Vietnam ve Abzû Epic’te Bedava

Rising Storm 2: Vietnam ve Abzu bedava oluyor. Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirebileceğiniz oyunların detayları haberimizde.

Kaliteli ve nokta vuruşu bedava oyun kampanyalarıyla popülerliği patlayan Epic Games Store, iki yapımla daha oyuncuların yüzünü güldürüyor. Rising Storm 2: Vietnam ve Abzu oyunları, 15 Ekim’e kadar Epic Games Store’dan bedava indirilebilecek.

Rising Star 2: Vietnam, Antimatter Games ve Tripwire Interactive stüdyolarının ortak geliştirdiği bir aksiyon ve strateji oyunu. Henüz 8 Ekim‘de piyasaya çıkan oyun, ilk haftasında Epic’te ücretsiz olarak dağıtılıyor. Epic Games Store’da oyunun Digital Deluxe Edition yükseltemesine 8 TL, Green Man Army yükseltmesine ise 28 TL‘sına sahip olabilirsiniz. Bu da DLC fiyatına, oyunu en ileri yükseltmesine sahip olarak oynamak demek ki, oldukça hoş bir kampanya.

Yeni çıkan bir oyun olmasına karşılık oyunun sistem gereksinimleri, dudak uçuklatan tarzda değil. Oyun için tavsiye edilen işlemci Intel Core i5 @ 3.2GHz ya da AMD @ 4.0GHz olmasına karşılık, minimum sistem gereksinimlerinde Intel Core i3 @ 2.5GHz ya da AMD Phenom @ 2.5GHz karşımıza çıkıyor. Oyun 60GB’lık boş alan talep ediyor. Oyunun ayrıca Türkçe dil desteğine sahip olması da, hikayeyi bu sebeple kaçıran Türk oyuncular için güzel bir detay.

Rising Storm 2: Vietnam bedava
Rising Storm 2: Vietnam bedava

15 Ekim’e kadar bedava olacak olan bir diğer oyun ise Abzu. 2 Ağustos 2016 tarihinde Giant Squid stüdyosu tarafından geliştirilmiş ve 505 Games tarafından dağıtılıyor. Görselleriyle göz dolduran Abzu, Brothers: A Tale of Two Sons enerjisi veriyor.

Abzu, Türkçe dil desteği barındırmıyor. Ancak barındırmasına da çok gerek yok. Keşif ve macera tarzında yapılan bu oyun, eleştirmenler tarafından, “interaktif bir sanat eseri” olarak nitelendiriliyor. Ayrıca Abzu, sistemleri yetmediği için oyunlardan geri kalanlar için de güzel bir seçenek. Oyunun minimum sistem gereksinimleri 3.0 GHz CPU Çift Çekirdekli ve tavsiye edileni 2.4 GHz CPU Dört Çekirdekli. Grafik kartı olarak da, minimum Geforce GTX 750 / Radeon R7 260X ve tavsiye edilenin de Geforce GTX 780 / Radeon R9 290X istiyor. 6 GB depolama alanı da Abzu’yu oynamak için ihtiyacınız olan depolama alanı.

İki oyunu da 15 Ekim saat 18:00’a Epic Game Store’dan ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir