Anasayfa > Oyun Haberleri > Rocket League 23 Eylül’den İtibaren Ücretsiz Oluyor!

Rocket League 23 Eylül’den İtibaren Ücretsiz Oluyor!

Futbolu ve araba sürmeyi bir araya getiren sevilen oyun Rocket League ücretsiz oluyor. Oyunun bir süredir ücretsiz olacağı bilinse de ne zaman olacağı belirsizdi. Geçen gün yapılan açıklamayla tarihini de öğrenmiş olduk.

rocket league

Çıktıktan kısa bir süre sonra yüksek oynanma sayılarına ulaşan Rocket League’in ücretsiz olacağı Temmuz ayında duyurulmuştu. Açıklamayı yapanlar ise Rocket League’in geliştiricisi ve yayıncısı olan Psyonix idi. Fakat firma oyunun ücretsiz olacağını duyurmuş olsa da bunun ne zaman olacağına dair kesin bir tarih vermemişti. Neyseki geçen gün yapılan duyuruyla oyunun ne zaman ücretsiz olacağı da açıklandı. 23 Eylül tarihinden itibaren Rocket League, ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak.

Pysonix bu noktada oyunu para verip almış oyunculara da ufak bir jest yaptı. Eğer oyunu daha önce para vererek aldıysanız Legacy Status isimli bir hediye paketine de sahip olacaksınız. Bu paketin içinde takviyeleri, ifadeler ve Rocket League oyuncularının hoşuna gidecek pek çok içerik bulunacak.

rocket league

Yapılan bir başka jest ise Epic kuponu oldu. Eğer oyunu 23 Eylül-23 Ekim 2020 tarihleri arasında alırsanız Epic Games’te 80 tl üzeri oyunlarda kullanabileceğiniz 60 TL’lik bir indirim kuponuna sahip olacaksınız. Ayrıca oyunu indirip oynamaya başlarsanız da Hot Rocks ve Sun Ray Takviyesi isimli iki eşyaya sahip olacaksınız. Bu eşyalar envanterinize eklenecek.

Ayrıca oyuna getirilen cross-platfrom eklentisiyle oyunculara büyük kolaylık sağlanacak. Bu sayede Rocket League hesabınızı, Epic Games hesabınız ile bağlayabileceksiniz. Bu sayede farklı platformlarda ilerleme, envanterinizi paylaşma ve oyuncularla takas yapma gibi kolaylıklara sahip olacaksınız.

Overwatch Kaç TL, Nereden Alınır?

İşte bugünkü Rocket League haberimiz böyleydi. Yapılan güncellemeler ve getirilen yeniliklerle oyunun aktif oyuncu sayısının bir hayli artacağıı söyleyebiliriz. Bu da Rocket League’in daha uzunca bir süre oynanmaya devam edeceğini gösteriyor. Eğer istersniz bu bağlantıya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir Yorum

  1. Yağdır Epic reyiz seviliyosun <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir