Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars Jedi: Fallen Order EA Play Sistemine Dahil Olacak

Star Wars Jedi: Fallen Order EA Play Sistemine Dahil Olacak

Yapılan açıklamalara göre geçtiğimiz yılın en beğenilen oyunları arasında bulunan Star Wars Jedi: Fallen Order EA Play kütüphanesine eklenecek. Detaylar haberimizde.

EA Access ve Origin Access sistemlerini birleştiren EA Play oyun kütüphanesini her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Aylık üyelik ücreti karşılığında oyunculara EA Games yapımlarına erişim imkanı sunuyor. Aylık üyelik ücreti 29 TL olan sistemin yıllık üyelik ücreti ise 169 TL. Bünyesinde EA Games‘in birbirinden popüler yapımlarını bulunduran sistem Star Wars Jedi: Fallen Order‘ı da kütüphanesine dahil etmeye hazırlanıyor.


Star Wars Jedi: Fallen Order‘ın EA Play kütüphanesine dahil edileceği tarih ise 10 Kasım. PC kullanıcıları EA Play sistemini halihazırda kullanabiliyorken bu tarih aynı zamanda Xbox kullanıcıları için ayrı bir önem teşkil ediyor. Star Wars Jedi: Fallen Order EA Play kütüphanesine eklendiği 10 Kasım tarihinde ayrıca sistem Xbox Game Pass sahiplerinin de kullanımına açılacak. Böylece konsol kanadında da Xbox Game Pass sahipleri sistem kütüphanesinde bulunan oyunlara erişebilecekler.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir