Anasayfa > Oyun Haberleri > Terraria 35 Milyon Satışı Aştı

Terraria 35 Milyon Satışı Aştı

Re-Logic tarafından geliştirilen, iki boyutlu macera oyunu Terraria tüm platformlarda toplam 35 milyon satışı aştı. Detaylar haberimizde.

Terraria 2011 yılında Steam’de çıkışının ardından ilk gün 50.000, ilk hafta içinde ise 200.ooo satış yaparak büyük heyecan yaratmış, 2013 yılına kadar ise toplam 2 milyon satışa ulaşmış bir oyun. 2D, Sandbox ve macera ögelerini bir araya getiren Terraria’da her dünya aynı Minecraft gibi rastgele oluşuyor. Kullanıcılar için her oynanışta farklı bir macera anlamına gelen bu rastgelelik düşen eşyalarda da kendini gösteriyor. Silah ve düşman çeşitliliği, yapılabilecek şeylerin fazlalığı gibi detaylar oyuna yıllar boyunca hep artı olarak dönüş göstermiş, bu ilginin farkında olan yapımcılar da geçtiğimiz yıllarda çeşitli güncellemelerle oyunu aktif tutmayı unutmamıştı.

Payday 3 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Terraria resmi Twitter hesabı yaptığı paylaşımda Steam’in TOP 250 listesinde zirveye yerleştiğini açıkladı. Terraria 35 milyon satışı aşmasının yanında aynı zamanda Steam’de tüm zamanların en pozitif değerlendirme alan oyunu oldu.

Terraria 35 Milyon Satışı Aştı
Terraria 35 milyon satışı aştı, aynı zamanda Steam’in TOP250 listesinde tüm zamanların en iyi oyunu konumuna yükseldi.

Bilgisayar, konsol ve mobil platformlarda bulunan Terraria, en çok satışı 17.2 milyon ile bilgisayar platformunda yapsa da mobil cihazlar 9.3 milyon ve konsollar 8.5 milyon satışla bilgisayarı takip etti.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir