Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

 The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri ve oyunu stabil bir şekilde çalıştırmak için gereken bileşenle yazımızda listelendi.

CD Projekt RED’in en sevilen oyunu The Witcher 3: Wild Hunt çıkış yaptığı 19 Mayıs 2015 tarihinden bu yana onlarca ödül alarak türünün en sevilen oyunlarından biri olmuş ve oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırmıştır.

Sevilen oyunu sisteminizde çalıştırmak için gereken sistem bileşenleri nelerdir?

The Witcher 3: Wild Hunt Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5 – 2500K 3.3 GHz ya da AMD Phenom II X4 940
  • RAM: 6 GB RAM
  • OS: Windows 7 ve üzeri 64 Bit İşletim Sistemi
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870
  • Hafıza: 40 GB depolama alanı

The Witcher 3 minimum sistem gereksinimleri ile serinin son halkasını nispeten düşük performansta çalıştırmak mümkün.

Tavsiye edilenin altında olan yukarıdaki bileşenler ile oyun tam performansta çalışmayabilir. Buna rağmen sistemden sisteme değişiklikler olabileceğini belirtmekte fayda var.

The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri

The Witcher 3: Wild Hunt Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

  • Intel Core i7 – 3770 3.4 GHz ya da AMD FX-8350 GHz
  • 8 GB RAM
  • Windows 7 ve üzeri 64 Bit İşletim Sistemi
  • NVIDIA GeForce GTX 770 ya da AMD Radeon R9 290
  • 40 GB depolama alanı

The Witcher 3: Wild Hunt oyununda Skellige’nin ulu dağlarını, Velen’in alabildiğine uzanan ovalarını ve birçok şahane manzarayı rahat bir şekilde görüntüleyebilmek için tavsiye edilen sistem gereksinimlerine sahip olmalısınız.

Yukarıdaki bileşenlerle donatılmış bir sistem oyunu rahatça çalıştıracak ve optimum performansı göstermesini sağlayacaktır.

The Witcher 3: Wild Hunt Hakkında

The Witcher 3: Wild Hunt sistem gereksinimleri

Özünde bir kitap serisi olan The Witcher serisi önce bir video oyuna; daha sonra Netflix anlaşması sonucunda bir dizi formatına uyarlanmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.  Geralt of Rivia adındaki kiralık bir canavar avcısının başından geçenleri konu alan The Witcher serisi, iyi ve kötünün belli olmadığı gri bir dünya çizerken; Ciri ve Yennefer gibi ilginç karakterleriyle de derinlik kazanıyor.

The Witcher 3: Wild Hunt çıktığı yılın en iyi oyunu seçildi ve ek paketleriyle birçok dijital oyun mağazası üzerinde satışa sunuldu. Çıkışından bu yana hala oynanan oyun hem türünün yeni üyelerine örnek oldu hem de tekrar oynanılabilirliği ile birçok oyuncunun gözdesi haline geldi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir