Anasayfa > Oyun Haberleri > Uncharted Serisinin PC İçin Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Uncharted Serisinin PC İçin Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Naughty Dog ve PlayStation’ın en ünlü serilerinden biri olan Uncharted serisi, sızdırılan bilgilere göre 7 Aralık’ta PC için çıkıyor olabilir.

Crash Bandicoot oyunları ile birlikte Naughty Dog ismini oyuncuların kafasına iyice kazımaya yardımcı olan Uncharted serisi, artık PC oyuncuları için Steam ve Epic Store‘a geliyor gibi gözüküyor. Yakın zamanda internete sızdırılan bir ekran görüntüsüne göre Uncharted serisinin tüm 5 oyunu, hatta seriden tam olarak sayılmayan bir spin-off oyun olan Uncharted: The Lost Legacy de içinde olacak şekilde PC’ye çıkıyor. Paylaşılan fotoğraf ise aşağıdaki şekilde:

uncharted pc

Rise of the Tomb Raider Xbox Özel Olduğu 1 Yıl İçin Servet Kazanmış

Görüldüğü üzere “The Naughty Dog PC Collection” adındaki bu paket bütün Uncharted oyunlarını içeriyor. Fotoğrafın altındaki yazı ise daha da dikkat çekici, çünkü PlayStation adına gelecekte paylaşılacağına inanılan bir Tweet’i gösteriyor. 6 Eylül 2021 tarihinde atılacağına inanılan bu Tweet’e göre bu tüm Uncharted oyunlarını içeren paket, 7 Aralık 2021’de Steam ve Epic Store için çıkacak. Fotoğrafın sağ altındaki logo ise Nixxes Software’a ait, ki bu firma Horizon: Zero Dawn ve Days Gone oyunlarının PC’ye portlanması için çalışan firmanın ta kendisi.

Bunların hepsi sızdırılan bilgiler tabii, resmi olarak hiç kimseden Uncharted oyunlarının PC’ye gelişi hakkında bilgi verilmedi. Ancak sızdırılan bilgiler ve fotoğraf oldukça inanılası geliyor. Zaten eğer doğruysa yaklaşık 1 hafta içerisinde PlayStation resmi olarak bunun duyurusunu yapacak. Böylesine ünlü ve tanınmış bir serinin PlayStation ekosisteminden çıkıp PC için de çıkacak olmasının gelecekte birçok oyunun da önünü açabileceğini de eklemek gerek. Bakalım gerçekten de sızdırılan bu haber doğru mu, ve doğruya gelecekte acaba hangi PlayStation oyunlarını PC’de göreceğiz?

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir