Anasayfa > Oyun Haberleri > Ünlü Yayıncı Reckful Hayatını Kaybetti

Ünlü Yayıncı Reckful Hayatını Kaybetti

Reckful adıyla tanınan eski World of Warcraft profesyonel oyuncusu ve ünlü yayıncı Byron Bernstein, bugün hayatını kaybetti.

Bernstein son olarak Everland adlı projede çalışıyordu.

Yaklaşık bir aydır Twitch ve Twitter üzerinde aktif olmayan Reckful, bugün sürpriz bir tweet ile kız arkadaşına evlilik teklifi etmişti. Hayranları geri döndüğü için sevinse de bazı Twitter kullanıcıları Bernstein’ı Twitter üzerinden evlilik teklifi ettiği için hakarette bulunmuşlardı.

Ardından Bernstein, deliliğine katlanmak zorunda kalan herkes için üzgün olduğunu ve böyle bir durumdaki insanın davranışlarını kontrol etmesinin zor olduğunu belirtti. Attığı tweetlerden yaklaşık 3 saat sonra ise eski kız arkadaşı ve sonrasında da oda arkadaşı, Bernstein’ın hayatını kaybettiğini doğruladı.

Byron “Reckful” Bernstein, başarılı bir World of Warcraft oyuncusu ve yayıncısıydı. Son zamanlarında ise kendi projesi olan ve 2020’de çıkış yapacak Everland üzerinde çalışıyordu. Bernstein Everland’in, insanların arkadaşlık ve komünite kavramlarını daha iyi anlamalarını sağlayacak sosyal bir platform olmasını hedefliyordu.

Sodapoppin ve Asmongold gibi ünlü World of Warcraft yayıncıları da Bernstein’in ölümü üzerine sosyal medya üzerinde oluşan linç ve zorbalık kültürünün ne kadar ciddi olduğuna dikkat çektiler.

Eğer yardıma ihtiyacınız varsa ve psikolojik destek istiyorsanız 182 no’lu telefon numarasını arayarak destek alabilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir