Anasayfa > Blog > Valheim Kaç TL, Kaç GB? – Oyunun Fiyatı ve Diğer Detaylar

Valheim Kaç TL, Kaç GB? – Oyunun Fiyatı ve Diğer Detaylar

Çıkış yaptıktan oldukça kısa bir süre sonra Steam’in en çok oynananlar listesine giren Valheim kaç GB ve oyunun fiyatı ne kadar?

2 Şubat tarihinde çıkış yapan hayatta kalma oyunu Valheim kısa bir süre içerisinde büyük bir oyuncu kitlesi kazandı. Sandbox-hayatta kalma oyunu türündeki yapım, oyuncuları Viking temalı bir hayatta kalma macerasına çağırıyor ve 10 kişinin aynı anda oynamasına da olanak tanıyor.

Valheim Sistem Gereksinimleri

İnterneti kasıp kavuran yapım hakkındaki sorular da oyuncuların aklını kurcalıyor. Valheim kaç TL ve oyunun boyutu ne kadar sorularını cevaplandırdık.

Valheim Kaç TL?

Valheim an itibarıyla Steam üzerinden 32 TL’lik bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Yapım henüz erken erişimde olduğu için fiyatın daha sonra değişebileceğini belirtelim.

Valheim Kaç GB?

Sevilen hayatta kalma oyunu sistem hafızalarında sadece 1 GB’lık bir alana ihtiyaç duyuyor. Elbette bu boyutun yeni güncellemelerle değişebileceğini belirtmekte fayda var.

Erken Erişim Süreci

Valheim erken erişim süreci içerisinde olmasına rağmen 1 milyon satış rakamını çoktan aştı. Oyuncu topluluğunda olumlu bir karşılama alan yapım halihazırda devasa kitlelere sahip birçok yapımın da önüne geçti.

Geliştirici ekibin Valheim hakkında yaptığı açıklamalar ise oyunun geleceğinin daha parlak olduğunu gösteriyor. Oyun henüz erken erişimde olmasına rağmen oldukça zengin mekaniklere sahip. Fakat yapımcılar halihazırda bulunan içeriklerden çok daha fazlasını Valheim’e eklemeyi planlıyor.

Oyuna Dair Bilgiler

Oyunun Steam sayfasındaki tanıtım bülteninde ise aşağıdaki açıklamalar yer alıyor.

  • Gizemli ormanlar, karla kaplı dağlar ve büyüleyici kırlarla dolu zengin bir yabani hayatı ve çeşitli yaratıkların cirit attığı mistik diyarları keşfedin.
  • Valheim’in cesurları pişiren dünyasını ister tek başınıza isterseniz güvenilir müttefiklerle keşfedin. Valheim bağımsız, oyuncular tarafından kurulan sunucuları ve sınırsız dünya yaratımını destekler. Üç ya da beş oyuncu ile CO-OP oynamanızı öneririz.
  • Valheim, savuşturma ve bloklama dayalı çeşitli silahlarla dolu zengin bir dövüş sistemine sahiptir.
  • Gemiler inşa edin ve yelkenleri indirin. Basit sallardan düşmanlara korku salan savaş gemileriyle denizleri fethedin ve yeni diyarları keşfedin.
  • Mitlere ve efsanelere konu olan dev düşmanları çağırın ve hepsini yenilgiye uğratın. Çok daha güçlü ekipmanlar üretmek için zaferlerinizden elde ettiğiniz eşyaları kullanın.
  • Esnek bir ev ve üs geliştirme sistemi ile kalelerden yerleşim merkezlerine, çiftliklerden tahıl ambarlarına kadar birçok yapı inşa edin.
  • Zengin eşya üretim sistemiyle silahlar, zırhlar ve çeşitli ekipmanlar üretin. Yiyecekler pişirerek hayatta kalma şansınızı arttırın.
  • Kendi bilgisayarınız üzerinden sürekli çalışan sunucular kurun ya da G-Portal üzerinden bir sunucu kiralayın.

Bu yazımızda Valheim kaç GB ve Valheim fiyatı konusunda merak edilenleri cevaplandırdık. Viking temalı hayatta kalma oyunu Valheim’da herkese iyi şanslar diliyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir