Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 2. Kısım Geliyor – Kısım Kademesi Nedir?

VALORANT 2. Kısım Geliyor – Kısım Kademesi Nedir?

VALORANT 2. kısım yoldayken geliştiriciler tarafından Kısım Kademeleri adı verilen yeni bir kavram ve detayları oyuncularla paylaşıldı.

VALORANT 2. Kısım ile beraber oyuna köklü güncellemeler geliyor. Oyuncuların çıkabileceklerini kanıtladıkları en yüksek rütbeyi kariyer geçmişinde tutacak, rozet olarak verecek “Kısım Kademesi” oyuna ekleniyor.

“Kademe”niz güncel yetenek seviyenizi belirtmeye devam edecekken yeni bir derecelendirme ölçütü de oyuna eklenecek. Bir hafta içinde başlaması beklenen 2. Kısım’da oyuncular, bir kısımda oynadıkları en iyi dokuz rekabetçi oyunun ve toplam galibiyet sayınızın belirlediği Kısım Kademesi’ni alacak. Kısım Kademeleri, her kısmın sonunda oyunculara verilecek.

  • Örneğin Altın’a çıktıysanız ve ardından tekrar Gümüş’e düştüyseniz Altın kademesinde oynayıp kazandığınız karşılaşmalar Kısım Kademenizi belirleyecek. Bunun yanında bir kısımda aldığınız toplam galibiyet sayısı da Kısım Kademenizi etkileyecek.

Kısmın sonunda, Kısım Kademesi rekabetçi oyunlarda oyuncu kartınızın üzerinde (ve kariyer geçmişinizde) rozet olarak görünecek. İlk kısmın sonunda oyunculara Kısım Kademesi verilmeyecek.

kısım-kademesi

Bir kısmın bitişinin ardından kademeler sıfırlanınca daha kısa bir derecelendirme sürecine gireceğiz. Kadememizi görebilmek için 5 maç yerine 3 maç oynanacağız, önceki kısmın rekabetçi verilerinden faydalanılacak.

Detay için VALORANT’ın yayımladığı geliştirici bloguna buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir