Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT Champions İstanbul Oyun İçi Ödül ve Kaplamaları Duyuruldu

VALORANT Champions İstanbul Oyun İçi Ödül ve Kaplamaları Duyuruldu

VALORANT Champions İstanbul için sınırlı süreliğine erişilebilir olacak oyun içi kaplamalar ve ödüller duyuruldu!

Espor sektörünün ve VALORANT’ın kalbinin İstanbul’da atmasına sayılı günler kala Riot Games ve VALORANT cephesinden yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Yapılan duyuruların bir kısmı turnuva mekanı, saati, işleyişi gibi detaylar olurken bir kısmı da oyuncuları daha da mutlu edecek oyun içi ödüller gibi detaylar oluyor.

Geçtiğimiz yıl yapılan VALORANT Champions için de silah kaplamaları tasarlanmış ve oyunda yer almıştı. Oyuncuların bu kaplamalara yoğun bir ilgi göstermesi ile birlikte Riot Games bu yıl oyuncuları daha büyük sürprizler ile karşılamaya hazırlanıyor.

Yapılan duyuruların ilki olan kaplama seti Champions 2022 Phantom, Champions 2022 kelebek bıçak, Uğur, kupa kartı ve spreyden oluşacak. Sadece 23 Ağustos ve 22 Eylül tarihleri arasında mağazada yer alacak bu paket daha sonradan gece pazarı veya mağazada yer almayacak. Ayrıca bu paketten elde edilen gelirin %50’si VALORANT Champions’ta mücadele edecek takımlara verilecek. Bu seti geçen yılın Champions kaplamalarından ayıran özellik ise her 5 akorda evrimleşen bir görsel efekt ve en az 25 skor ile skor tablosunun zirvesinde yer alındığında aktifleşen bir kelebek bıçak özelliği.

VALORANT Champions İstanbul için oyunda yer alacak ödüller ise bunlarla sınırlı değil. Bu paketin yanında canlı yayınları izleyecek VALORANT takipçilerinin de ödüller kazanması mümkün olacak. Ödüllere ve hangi tarihlerde yayın izleyerek kazanabileceğinize aşağıda yer alan listeden ulaşabilirsiniz.

  • 31 Ağustos, 13 Eylül tarihleri arasında Ateş Parçası Unvanı
  • 16-17 Eylül tarihlerinde 2022 VCT Champions Lanet Spreyi
  • 18 Eylül tarihinde 2022 VCT Champions Kahraman Kartı

Bu iki sürprizin yanında yine 23 Ağustos 22 Eylül tarihleri arasında bedelsiz bir Champions Etkinlik Bileti de oyunda yer alacak. 7 aşamadan oluşan bu biletin ödülleri ise şu şekilde olacak:

  1. “Jett Farkı” Spreyi
  2. “Oyuncu” Unvanı
  3. 10 Radyanit Puanı
  4. “GÜZEL!” Oyuncu Kartı
  5. “Patates” Unvanı
  6. 10 Radyanit Puanı
  7. “Champions 2022 Kep Şapka” Uğuru

Turnuva yaklaştıkça Riot Games’in oyuncuları mutlu edecek yeni sürprizler duyurması muhtemel görünüyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir