Anasayfa > Blog > VALORANT İsim Değiştirme

VALORANT İsim Değiştirme

Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT oyununda isim değiştirme işlemini sizlere anlattık. VALORANT’ta nasıl nick değiştirilir?

VALORANT, Riot Games tarafından üretilip 2020 yazında oyuncuların beğenisine sunulan bir stratejik FPS oyunu. Birçok karakter ve harita barındıran yetenek tabanlı FPS oyununda tıpkı Counter-Strike gibi tur tur ekonomi mantığı da işliyor. VALORANT’ta bu ekonomi sistemine karakterlerin yetenekleri de entegre edilmiş durumda, yani oyunu Overwatch – CS:GO kırması olarak tanımlamamız yanlış olmaz.

Yapımcısının kapalı betadan beri ilerleyen güzel reklam yöntemleriyle devasa bir oyuncu kitlesi edinmiş olan oyunda kaçınılmaz bir şekilde oyuncular isim değiştirmek istiyor. Riot Games de bunu yapmak isteyen oyunculara gayet kolay ve basit bir yöntem sunmaktan çekinmiyor. Bunu yapmak için izlemeniz gereken yöntemleri VALORANT nick değiştirme yazımızda aşağıdan sizlere anlattık.

Farklı bir isim seçerken dikkatli olun, bir daha kullanıcı adı değiştirme kararı alırsanız 30 gün beklemeniz gerekecek. Bu yüzden VALORANT’taki isminizi değiştirirken memnun kalacağınızdan emin olun. Aksi takdirde yeni bir nick değiştirme işlemi için bir ay beklemek durumunda kalırsınız.

VALORANT Rank Sistemi

VALORANT İsim Değiştirme

  • Buraya tıklayarak Riot hesap ayarlarına gidin
  • Gerekiyorsa hesabınıza giriş yapın
  • Açılan ekranda karşınıza çıkan “Riot ID” kısmına gelin
  • “Riot ID” kısmından isminizi, “Etiket” kısmından da etiketinizi değiştirebilirsiniz

VALORANT nick etiketi değiştirme

İsminizin yanında bulunan # işaretinden sonraki etiketinizi de değiştirmek mümkün. Normalde TR1 veya rastgele sayılar gibi şeyler içeren etiket kısmını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Nick değiştirme işlemindeki gibi Riot hesap ayarlarınıza girmenizin ardından etiket kısmına en fazla beş karakterli olarak istediğiniz harfleri ve sayıları ekleyebilirsiniz. Bu sayede oyun tarafından verilen etiket yerine isminizin yanındaki ibareyi siz seçmiş olursunuz.

VALORANT’ta isim nasıl değiştirilir?

VALORANT’ta gözüken isminiz, Riot hesabınızın ismi oluyor. Bunu değiştirmek için yapmanız gereken şey ise oldukça basit. Riot hesabınızın ayarlarına girmenizin ardından sol taraftaki “Riot ID” kısmına giriyorsunuz. Açılan yerde hem etiketinizi, hem de isminizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bunu bir kez daha yapmak isterseniz ise otuz gün beklemeniz gerekecek.

valorant-nick-degistirme

VALORANT isim önerileri

Değiştireceğiniz isminiz yerine ne kullanacağınız konusunda emin değilseniz size yardımcı olabiliriz. Aşağıda VALORANT’a özel olarak hazırladığımız Latince nicklere göz atarak kendinize bir isim seçmek isteyebilirsiniz. Beğendiyseniz VALORANT nickleri yazımıza göz atarak hazırladığımız bütün isimlere göz gezdirerek VALORANT’ta kullanacak güzel bir isim bulmaya çalışabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz VALORANT nickinden eminseniz de yukarıdaki yöntemle isminizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

VALORANT Nickleri

AudaxBrimstone: Korkusuz Brimstone
FerrumEtJett: Jett’in Bıçağı
VenenumVipera: Viper’ın Zehri
OmenInvisibilia: Görünmez Omen
AeternaVictrix: Namağlup
HorribilisReyna: Korkutucu Reyna

VALORANT hakkında

Riot Games’in 2 Haziran 2020’de bütün oyuncular için bedavaya piyasaya sürülen oyunu VALORANT, çıktığı zamandan bu yana sevilerek oynanıyor. Oyundaki isim sistemi ise Riot’un eski sisteminden biraz daha farklı. İki bölümden oluşan ID’ler insanların kafasını karıştırabiliyor. Riot hesap isimlerinin oluştuğu iki bölüm ise isim ve etiket oluyor. Bu sistemde oyunlarda arkadaş eklemek için ismi ve etiketi ayrı ayrı girmeniz gerekiyor. Neyse ki VALORANT isim değiştirme işleminizi çok basit bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Hem etiketi hem de isminizi değiştirme şansınız var, fakat bunu en fazla 30 günde bir yapabiliyorsunuz.

Değiştirdiğiniz VALORANT isminizi istediğiniz gibi bütün Riot oyunlarında kullanabilirsınız. VALORANT nick/isim değiştirme işlemi işte bu kadar kolaydı. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

12 Yorumlar

  1. NigarBatununSokakArkadaşı

    abi peki neden lolde 13700 ip veriyorduk

  2. valorant nick değiştiren

    teşekkürler kolayca değiştirdim

  3. ben riot adımı unuttum o yüzden ismimi değiştirmem lazım şifre hatrımda ama riot adı değil o yüzedn sıkıntı içindeyim inş bu yçntem olur

  4. tesekkurler calisti

  5. ben nickimi değiştirdim fakat tekrar oyuna giriş yaptığımda oyun sıfırlandı. ajanların çoğu gitti. bu normalmi? yoksa benmi yanlış bişey yaptım?

    • İsminizi değiştirdiğinizde ajanların gitmemesi gerek, yüksek ihtimalle farklı bir hesaba girmişsinizdir. Eğer durum bu değilse Riot ile iletişime geçmenizi öneririm.

  6. ben nick imi değiştirmek istiyorum nasıl yapacağım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir