Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Warframe Sistem Gereksinimleri – Oyun Kaç GB?

Warframe Sistem Gereksinimleri – Oyun Kaç GB?

Warframe sistem gereksinimleri nelerdir? Uzun yıllardır severek oynanan ücretsiz oyun kaç GB?

Geçtiğimiz yıllarda eklenen açık dünya haritalarıyla ve çeşitli güncellemelerle sürekli taze kalan Warframe, sistem gereksinimleri konusunda da sınavdan geçmeyi başarıyor. Peki Warframe kaç GB ve oyunu bilgisayarınızda çalıştırmak için sahip olmanız gereken minimum özellikler nelerdir?

Warframe Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo e6400 ya da AMD Athlon x64 4000+ (2.2Ghz çift çekirdekli işlemci)
  • Ekran Kartı: DirectX 10+ destekleyen bir ekran kartı
  • RAM: 4 GB RAM
  • Depolama: 35 GB boş alan

Warframe Kaç GB?

  • Warframe sistemlerde 35 GB alan kaplıyor. Fakat ileride gelen güncellemelerle bu miktarın değişiklik gösterebileceğini belirtelim.

Warframe sistemsel tarafta duyduğu taleplerle birçok oyuncuyu memnun ediyor diyebiliriz. Etkileyici grafiklerine rağmen çoğu bilgisayarda rahatlıkla çalışan ve stabil bir performans gösteren oyun yaklaşık 8 yıl önce çıkış yaptı.

Warframe Hakkında

Digital Extremes tarafından geliştirilen Warframe oynaması ücretsiz çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Çıkış yaptığı yıldan bu yana severek oynanan Warframe akıcı oynanışı ve detaylı yapısıyla birçok oyuncudan olumlu not almayı başarmıştır.

Oyuncular uzayın derinliklerinde Warframe adı verilen savaş zırhlarını kuşanarak Corpus, Grineer ve Infested adındaki çeşitli düşmanlara karşı mücadele verir. Lotus rehberliğinde çeşitli görevlere atıldığınız yapımda uzay geminizi, silahlarınızı ve zırhınızı oldukça detaylı bir şekilde geliştirmek mümkündür.

Oyunun resmi YouTube kanalında paylaşılan bahar ayı içerikleri fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Güncellemeden güncellemeye evrim geçiren yapısı ve inanılmaz detaylı dünyasıyla zamana karşı duran Warframe, ülkemizde de oldukça büyük ve yardımsever bir oyuncu topluluğu oluşturmayı başardı. Geliştirici stüdyonun topluluğa verdiği önem sayesinde yapımın yıllar içerisinde dallanıp budaklandığını söyleyebiliriz.

Bu bağlamda Warframe’in daha önce Steam Ödülleri kapsamında Aşk ile Devam Ettirilen Yapım ödülünü aldığını da belirtelim. Oyun 2017 yılında The Game Awards’da En İyi Devam Eden oyun ödülüne aday gösterilmiş ve önceki yıllarda ZAM 2013 Yılın Aksiyon Oyunu olarak seçilmişti.

Özellikle gelişmek için ödeme yapmanızı istemeyen ve bu yönüyle büyük beğeni toplayan Warframe, oynaması ücretsiz en iyi aksiyon oyunları arasında yer alıyor. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapan oyunun Mac ve Linux işletim sistemlerinde desteklenmediğini belirtelim.

Warframe Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir