Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11, 8 Milyondan Fazla Satmayı Başardı!

Mortal Kombat 11, 8 Milyondan Fazla Satmayı Başardı!

 Mortal Kombat 11, çıkışından bu yana toplam 8 milyondan fazla satmayı başardı! Kreatif direktör Ed Boon, Twitter hesabından müjdeli haberi verdi. Yeni içeriklerin için de takipte kalınmasını istedi. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat 4 Sinematikleri Yeniden Yapıldı!

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayıncılığı üstlenilen Mortal Kombat 11, satış olarak oldukça yükseğe ulaştı. Efsane dövüş oyunu serisi Mortal Kombat’ın güncel oyunu Mortal Kombat 11’in 8 milyon satışı aştığı duyuruldu. Yaklaşık 20-30 senelik bir geçmişse sahip Mortal Kombat serisi, günümüzde hala oldukça popüler.

Güncel oyunu Mortal Kombat 11, Mart 2019’da piyasaya çıktı. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Microsoft Windows platformlarında yerini alan oyun dövüş oyunu severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. NetherRealms Studios Kreatif Direktörü ve serinin yapımcılarından Ed Boon, Twitter hesabından satış ile ilgili müjdeli haberi paylaştı.

Ed Boon, Twitter hesabından paylaştığı gönderide 8 Milyon satışı aştığını ve satışların devam ettiğini söyledi. Daha işlerinin bitmediğini ve bu hafta Mortal Kombat 11’e gelecek yenilikleri görmek için takipte kalınması gerektiğini belirtti. Bu hafta içerisinde oyuna gelecek yenilikleri öğreneceğiz. Oyunun satışları artmaya devam ediyor. Satışlar artmaya devam ettikçe oyun da düzenli olarak güncelleme almaya devam ediyor. Acaba yeni içerikler neler olacak? Bu hafta, yenilikleri öğreneceğiz.

Siz oyun ve ilgili haberi hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyun ile alakalı gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir