Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Mileena İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Mortal Kombat 11 Mileena İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Mortal Kombat 11 Mileena için oynanış videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat 11’in çıktığı günden beridir oyuncuların büyük bir kısmı Mileena adlı karakteri oyuna eklemelerini istiyordu. Bu konu hakkında uzun süre sessiz kalan Netherrealm Studios, geçtiğimiz haftalarda Kombat Pack 2’yi, Mortal Kombat 11 Ultimate ile birlikte duyurdular.

Mortal Kombat 11 Ultimate Duyuruldu!

Aradan geçen 2 karakter paketinden sonra üçüncü karakter paketi Kombat Pack 2 ile beraber Mileena da artık kanlı dövüş arenasına dönüş yaptı. Rain ve John Rambo’nun da yer aldığı ekibe dahil olan Mileena oyuncuları ikiye ayırmış bulunmakta. Çünkü oyuncuların bir kısmı Mileena’yı dört gözle beklerken diğer kısmı ise Mileena’nın hikaye gereği oyunda bulunmaması gerektiğini düşünüyor. Hatta Mortal Kombat evreninde Mileena’dan daha iyi karakterler olduğunu, Mileena yerine daha iyi karakterlerin eklenebileceğini düşünüyorlar. İşte karşınızda Mortal Kombat 11 Mileena için oynanış videosu:

Oynanış videosundan görülebileceği üzere Mileena da diğer Mortal Kombat karakterleri gibi oldukça tatmin edici ve kanlı bir oynanışa sahip. Ayrıca eski oyunlardan alışkın olduğumuz özel hareketleri de dikkatimizden kaçmadı. Siz de karakter hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir