Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Ultimate Duyuruldu!

Mortal Kombat 11 Ultimate Duyuruldu!

Mortal Kombat 11 Ultimate duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Yakın zamanda Aftermath adlı DLC paketini yayınlayan Netherrealm Studios yeni bir genişleme paketi ile karşımızda. Mortal Kombat 11 Ultimate adlı genişleme paketi, Kombat Pack 2 ile beraber oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mortal Kombat 11, 8 Milyondan Fazla Satmayı Başardı!

DLC paketi ile ilgili yayınlanan bir fragmanda öncelikle paketin içinde olan Kombat Pack 2 karakterlerini görüyoruz. Rain, Mileena ve Rambo MK11 Ultimateile birlikte gelecek olan Kombat Pack 2’nin içinde yer alacak. MK11 Ultimate’in içinde yer alan paketler:

  • Mortal Kombat 11
  • Kombat Pack 1 (Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, Joker, Spawn)
  • Kombat Pack 2 (Rain, Mileena, Rambo)
  • Aftermath

Ayrıca oyunun PlayStation 5 sürümünde grafik geliştirmeleri, 4K dinamik çözünürlük, hızlandırılmış yükleme süreleri, cross-play ve cross-gen desteğini ücretsiz olarak verecek. İşte MK11 Ultimate için yayınlanan fragman:

DLC paketi 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak fakat paketin henüz fiyatı belli değil. Onun dışında eğer Kombat Pack 2’yi ön sipariş ederseniz Skarlet, Liu Kang ve Noob Saibot için yayınlanacak Time Warriors adlı skin paketine ücretsiz şekilde erişebileceksiniz.

 

 

 

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir