Anasayfa > Listeler > 2020 Steam Sonbahar İndiriminde Alınabilecek 20 TL Altındaki Oyunlar

2020 Steam Sonbahar İndiriminde Alınabilecek 20 TL Altındaki Oyunlar

Steam’in sonbahar indirimleri kapsamında alınabilecek, 20 TL’nin altındaki bazı güzel oyunları sizler için derledik.

Steam ve Epic Games bu sene yaptıkları indirimlerle oyuncuların yüzünü güldürmekte kararlı. Steam’de sonbahar indirimleri sürerken Epic Games de muhteşem cuma indirimleriyle oyuncuların karşısına çıktı. İki platformda da sevilen oyunları ucuz fiyata almak için çok büyük fırsatlar bulunuyor. Steam’den alabileceğiniz 20 TL’nin altındaki bazı kaliteli oyunları sizler için derledik. Liste sırasız olduğu için belirttiğimiz oyunlar arasında kendi zevkinize uyan bir eser bulana kadar dolaşabilirsiniz.

2020 Steam Sonbahar İndiriminde Alınabilecek 20 TL Altındaki Oyunlar

Hellblade: Senua’s Sacrifice –  49 TL’den 12.25 TL’ye

https://www.youtube.com/watch?v=p7QZQfsBoGA

Ninja Theory tarafından geliştirilen, 2017’de çıkışını yapan psikolojik oyunda Senua adlı kalbi kırık bir Kelt savaşçıyı yöneterek ölü sevgilimizin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyoruz. Psikoloji ve nörobilim uzmanlarının, psikolojik bozuklukları olan kişilerin geliştirilmesine yardımcı olduğu oyunun grafikleri de adeta göz alıyor.

My Friend Pedro – Steam – 32 TL’den 16 TL’ye

Absürt bir hikayeyi yenilikçi oynanış mekanikleriyle birleştiren My Friend Pedro, çıkış yaptığı 2019 yılında oldukça beğenilmişti. Yorucu bir günün ardından farklı mekanikler içeren, uçup kaçabildiğiniz iki boyutlu bir shooter oyunu oynamak istiyorsanız My Friend Pedro’yu kesinlikle öneririz.

PC Building Simulator – 32 TL’den 16 TL’ye

Ahım şahım bir hikayeye veya oynanışa sahip olmasa da başına oturduğunuzda kalkamayacağınız, kariyer modunda gelen tamir isteklerini yerine getirdiğiniz, gerçek bir bilgisayarcı gibi parça çalabildiğiniz oyunu en azından denemenizi öneririz.

Frostpunk – 50 TL’den 17 TL’ye

Post-apokaliptik bir şehri ölümcül iklim koşullarında yöneterek hayatta kalmaya çalıştığımız Frostpunk, yaşanan dönemin zorluğunu yöneticilik yapan oyuncunun üzerine yüklüyor. Farklı yasalar çıkararak şehirdeki bir sorunu düzeltirken başka bir yerden taviz vermek zorunda kaldığınız oyunda bakalım şehrinizi ne kadar uzun süre hayatta tutabileceksiniz?

Firewatch – 31 TL’den 7.75 TL’ye

Bir ormanda gözcülük yaparak başladığımız Firewatch’un yarattığı atmosfer, oyuncular tarafından oldukça beğeniliyor. Yaklaşık 3-4 saatlik öz bir deneyim yaşatan oyun, rahatlatıcı ve kısa oyunları beğenenler için biçilmiş kaftan.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter – 75 TL’den 7.5 TL’ye

Sherlock hayranlarının oldukça beğendiği bu oyunun oynanışı her ne kadar methedilmese de Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter 7.5 TL’lik fiyatına göre çok güzel bir hikâye sunmakta. İlginizi çektiyse Steam sayfasını incelemenizin ardından oyunu satın alabilirsiniz.

SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE – 39.99 TL’den 15.99 TL’ye

Zamanı büktüğümüz FPS serisi Superhot’ın son oyunu olan SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE, ilk oyuna eklediği yeni mekaniklerle oyuncuların dikkatini çekiyor. Aklın bir yazılıma benzetildiği bu oyun, FPS seviyorsanız ve yenilikçi oyun mekanikleri istiyorsanız tam size göre.

Black Mesa – 31 TL’den 15.50 TL’ye

Half-Life serisinin ilk oyununu hem oynanış hem de grafik açısından geliştiren fakat orijinal dokuyu bozmayan Black Mesa, Half-Life’ın hikayesini deneyimlemek isteyen fakat ilk oyunu dönemimizin şartları gereğiyle oynayamayacak kadar kötü bulanlar için çok ideal bir oyun.

Journey – 25 TL’den 16.25 TL’ye

Çölde başlanan yolculuğu dağda bitirdiğimiz Journey, oynayan kişilere unutulmaz bir tecrübe sunuyor. Sözlerin, aksiyonun olmadığı bu sanat eserinde sadece melodilerle iletişim kurarak yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Kısa olmasına rağmen öz bir deneyimle karşımıza çıkan oyun, oyuncular için adeta terapi niteliğinde.

Late Shift – 21 TL’den 9.87 TL’ye

Late Shift, otopark güvenliği olarak çalışan fakat kendini kısa süre içerisinde talihsizce suç aleminin arasında bulan bir öğrencinin hikâyesini konu alan interaktif film. Oyun deneyimi yaşamak zorunda değilim diyorsanız, kendi yönettiğiniz bir filmle hoş bir akşam geçirmek istiyorsanız Late Shift tam size göre.

https://www.youtube.com/watch?v=GASY4pPIUYM

2020 Steam sonbahar indiriminde alınabilecek 20 TL altındaki oyunlar listemizi 10 oyunla sonlandırıyoruz. Farklı bir isteğiniz varsa yorumlar kısmından bizlerle sorularınızı paylaşabilir, Steam mağazasında zevkinize uygun bir oyun arayabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir